Jehněčí žlázy s rajčatovo-hořčičnou omáčkou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 118 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,28 g |
Tuky | 49,61 g |
Vláknina | 12,82 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 53,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2013 14:40
Vaclav Fronek: kupujeme celé jahňa, ktoré si dávame do mrazáku Aj s vnútornosťami. A keďže sestra toto nemusí, máme žľazy z 2 jahniat
16. 2. 2013 10:22
Býčí jsem už dělal. Na omajdu i jako řízek, ale že se dají sehnat JEHNĚČÍ to ani nevím. Snad někde v oblasti kde se více pěstují ovečky ? Ale máš +bodík 5
16. 2. 2013 09:56
Týý jo!! Terezko, býčí jsem už dělala, ale tyhle jehněčí jsem ještě snad ani neviděla!!
15. 2. 2013 22:26
Já žlázy ještě nikdy nedělala, ale lákají mne+
15. 2. 2013 22:06
tejaja:Terezko, ty řádíš na samý večer, že by jako taková inspirace před spaním Mám ráda žlázy býčí, tak proč ne jehněčí, když je to obojí se stejnou funkcí že Máš 3.boda
15. 2. 2013 21:45
srettka:
15. 2. 2013 21:42
srettka:
15. 2. 2013 21:38
tejaja:bože, mě tie guľe načisto oslepily, že jsem si popletla i druh přežvýkavce, z ovčího batolete jsem udělala mladého býčka no, ty rumbakoule mě nesvědčej
15. 2. 2013 21:28
srettka:
15. 2. 2013 20:35
srettka: jahňa, teda chlapček od ovečky
15. 2. 2013 20:33
O DÝÝÝJO to jsou guľe ty jsou sloní?? páč esli je nosíl býček, tak tahal snad po zemi, ne?
fajnšmekrum dobrou chuť, bejčkům oupřímnou šoustrast
fajnšmekrum dobrou chuť, bejčkům oupřímnou šoustrast
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový koláč s jablky II
Přidáno před 7 hodinami
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 8 hodinami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 20 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Právě bylo uvařeno:
Cuketový fofr perník s ovocem
Mistrova uvařil před 5 hodinami
Kuře à la kachna na zelí
zutro uvařila před 6 hodinami
Hovězí plátek s hořčicovou omáčkou
BANIK9 uvařila před 7 hodinami
Rajská omáčka
romanadasa uvařila před 7 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Elivet uvařil před 8 hodinami
BeBe řez s kávovým krémem
Misinka91 uvařila před 9 hodinami
Špekáčky na kyselém zelí a pivu (bez kečupu)
Jitka J. uvařila před 9 hodinami
Moravský vrabec
Arasidka uvařila před 10 hodinami
Bezinkový sirup
Arasidka uvařila před 10 hodinami
Domácí kmínový chleba
machyrk uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jídelníček Alžběty Pomořanské, manželky Karla IV.: Dávala si vepřovou pečínku a nesměla jíst mrkev, jež byla blíž k peklu
Apetit piknik je tady: Podívejte se na největší lákadla a praktické informace
Díky Malé pekárně jsem si splnila sen o vlastní cukrárně, říká Naďa Pohlreichová. Největší úspěchy slaví s makovcem
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí žlázy ovčí žlázy ovci zlazy ovci zlazy recepty recepty ovci zlazy kozí zlazy recepty jehněčí žlázy recept ovčí žlázy jídlo beraní žlázy recepty jehněčí žlázy recepty jehněčí na hořcici jehněčí žlázy recepty na beraní žlázy beraní žlázy recept pečené ovčí žlázy ovce s hořčičnou ovčí žlaza mohu kuchyňsky zpracovat jehněčí žlázy? ovčí zlazy recept čištění jehněčí žlázy
Suroviny: jehněčí žláza, mléko, pyré rajčatové, hořčice francouzská, sůl, pepř, olej, vývar, cibule, česnek, mléko, mouka hladká, olej, ocet,
Jehněčí žlázy s rajčatovo-hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gXoj
11 názorů