Štrachanda z Plzeňska
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 555 kJ / 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,56 g |
Tuky | 38,40 g |
Vláknina | 12,76 g |
Cholesterol | 878 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,73 g |
Sacharidy | 65,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace na stránkách Ochutnejte Českou republiku
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 12. 2020 08:27
5. 1. 2016 04:20
3. 1. 2016 17:09
13. 10. 2015 13:33
29. 3. 2013 17:39
28. 3. 2013 17:17
28. 3. 2013 16:59
Ani nemůžete, protože název nezodpovídá původu.
25. 3. 2013 21:12
22. 3. 2013 17:26
18. 3. 2013 23:32
18. 3. 2013 23:27
18. 3. 2013 23:16
18. 3. 2013 23:12
18. 3. 2013 22:54
18. 3. 2013 22:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 5 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 28 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 43 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Rady a tipy na ty nejchutnější šunkofleky. Co do nich dát a jak je uvařit nejlépe
Další recepty
Tématické fráze: recepty z plzenska štracharanda jídlo štrachanda bramborova štrachanda strachanda jidlo plzeňsko jidlo štrachanda z brambor plzeňská uhlířina atu plzeňská jidla na plzensku strahanda kuchařka z plzeňska štracharanda recept šťouchanda recepty škrachanda plzeňská jídla - štracharanda jídla z plzenska uhlířina štracharanda jídlo domaci štrachanda
Suroviny: brambory, houby sušené, maso uzené, cibule, česnek, kmín drcený, majoránka, zázvor sušený, vejce, smetana, krupice dětská, sůl, sádlo, strouhanka
Štrachanda z Plzeňska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ2n
28 názorů