Plzeňský karbonát
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 531 kJ / 2 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,63 g |
Tuky | 114,58 g |
Vláknina | 9,96 g |
Cholesterol | 507 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 38,46 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 12. 2011 11:08
Tak to je moje parketa. Pivíčko dává šmak ale jeho pacguť zaniká a viniká vše dobré . Kdo někdy někde říká, že to není pro děti kvůli alkoholu, asi nechodil do školy, protože by musel vědět, že alkohol se RYCHLE odpaří při zvýšené teplotě.Toto je moc dobré + bodík 4.
8. 12. 2011 14:43
tato dobrota i skvěle vypadá


7. 12. 2011 22:06












6. 12. 2011 21:48
Dělala jsem podle trochu jiného receptu - http://www.czechtourism.cz/ochutnejte_ceskou_repub..., ale je to prostě dokonalé...

Posílám bod a divím se, že jich tu není víc. Doporučuji vyzkoušet - jednu či druhou verzi...


Posílám bod a divím se, že jich tu není víc. Doporučuji vyzkoušet - jednu či druhou verzi...


11. 7. 2009 13:44
Maris
přesně to je ten důvod proč s tím tak ráda vařím





11. 7. 2009 13:35
mirco, díky
. S vínkem vařim hodně často - dobrý důvod otevřt lahvinku
, ale to pivo jsem si moc neoblíbila



11. 7. 2009 13:00
Maris
to je
nádhera
.Ty ale umíš navnadit k jídlu
.A to piviště v pozadí
.Máš boďku
.Já jsem zase pravý opak-jak jde někam vínko,pivo,či jiný alkohol tak jdu do toho
,no a tudíž jde tento recept i díky tobě do oblíbených








11. 7. 2009 12:36
Přiznám se, že s pivem nevařím ráda, protože mám pocit, že po něm v jídle zůstane hořkost, ale tady ho je celkem málo a je to moc dobré
, dávám bodík


Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzská kuřecí polévka s fazolemi
Přidáno před 40 minutami
Čokoládové tyčinky s Nutellou a oříšky
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládové preclíky
Přidáno před 14 hodinami
Bůček s pekingským zelím
Přidáno před 15 hodinami
Kunovjanská kuřecí játra
Přidáno před 22 hodinami
Ananas ve vlastní šťávě
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rebarborová marmeláda se zázvorem a mátou
Brumaire uvařila před 12 minutami
Marocké kuře
bartonik uvařila před 24 minutami
Chilli con carne
Fitulka uvařila před 35 minutami
Řízek Ondráš (poněkud jinak)
Fitulka uvařil před 39 minutami
Pečené žampiony
radekhk uvařila před 1 hodinou
Šlehačková roláda bez mouky
cruchot uvařila před 1 hodinou
Fanta řezy
Beruna uvařila před 2 hodinami
Jednoduché toastíky s uzeným lososem
Moanka uvařila před 2 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Pravoslav uvařila před 4 hodinami
Šunkofleky se sýrem
kimlo uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: plzen.rozhlas.cz recepty plzen.rozhlas.cz hovězí váleček plzeňský guláš rozhlas.plzen.cz recepty karbonáty na smetaně rozhlas.plzen.cz hovězí váleček recept hovězí váleček recepty plzeň.rozhlas.recepty rozhlas.plzeň.cz. recepty plzen.rozhlas.cz-recepty hovězí zadní váleček plzenský guláš recept plzenskyrozhlasrecepty rozhlasplzen/recepty rozhlas plzeň-recepty recepty c.z. hovězí maso váleček karbovat
Suroviny: hovězí zadní, párky, olej, máslo, cibule, mouka hladká, pivo světlé, paprika sušená sladká, bobkový list, pepř
Plzeňský karbonát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7m
8 názorů