Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plzeňský karbonát

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 2. 2008 22:35

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 531 kJ / 2 039 kcal
Bílkoviny205,63 g
Tuky114,58 g
Vláknina9,96 g
Cholesterol 507 mg
Sodík 1,70 g
Sůl4,00 g
Sacharidy38,46 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

10. 12. 2011 12:08

Tak to je moje parketa. Pivíčko dává šmak ale jeho pacguť zaniká a viniká vše dobré . Kdo někdy někde říká, že to není pro děti kvůli alkoholu, asi nechodil do školy, protože by musel vědět, že alkohol se RYCHLE odpaří při zvýšené teplotě.Toto je moc dobré + bodík 4.

Dana61

8. 12. 2011 15:43

tato dobrota i skvěle vypadá:-D:yes:

peki

7. 12. 2011 23:06

:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p+:yes:

Eliza Eliza

6. 12. 2011 22:48

Dělala jsem podle trochu jiného receptu - http://www.czechtourism.cz/ochutnejte_ceskou_repub..., ale je to prostě dokonalé...:-p:-p
Posílám bod a divím se, že jich tu není víc. Doporučuji vyzkoušet - jednu či druhou verzi...:-):yes:

mirca75 mirca75

11. 7. 2009 14:44

Maris:-)přesně to je ten důvod proč s tím tak ráda vařím:-8;-):-D

maris maris

11. 7. 2009 14:35

mirco, díky:-). S vínkem vařim hodně často - dobrý důvod otevřt lahvinku:-D:-D , ale to pivo jsem si moc neoblíbila

mirca75 mirca75

11. 7. 2009 14:00

Maris:-)to je :yes:nádhera;-).Ty ale umíš navnadit k jídlu;-).A to piviště v pozadí:-p.Máš boďku:-).Já jsem zase pravý opak-jak jde někam vínko,pivo,či jiný alkohol tak jdu do toho:-D,no a tudíž jde tento recept i díky tobě do oblíbených;-)

maris maris

11. 7. 2009 13:36

Přiznám se, že s pivem nevařím ráda, protože mám pocit, že po něm v jídle zůstane hořkost, ale tady ho je celkem málo a je to moc dobré:-p, dávám bodík:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plzen.rozhlas.cz recepty plzen.rozhlas.cz hovězí váleček plzeňský guláš rozhlas.plzen.cz recepty karbonáty na smetaně rozhlas.plzen.cz hovězí váleček recept hovězí váleček recepty plzeň.rozhlas.recepty rozhlas.plzeň.cz. recepty plzen.rozhlas.cz-recepty hovězí zadní váleček plzenský guláš recept plzenskyrozhlasrecepty rozhlasplzen/recepty rozhlas plzeň-recepty recepty c.z. hovězí maso váleček karbovat

Suroviny: hovězí zadní, párky, olej, máslo, cibule, mouka hladká, pivo světlé, paprika sušená sladká, bobkový list, pepř

TopRecepty.cz

Plzeňský karbonát

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p7m