Hradní jídlo
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem dostala v receptech na email. Maso jsem si předem naprudko opekla, až pak dávala do pekáče, je to rychlejší a zatáhne se v mase bílkovina.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 10. 2014 15:48
Jumiram: Děkuji moc, určitě buchu chtít taky zkusit z králíka
18. 10. 2014 14:50
Dnes jsem tohle jídlo vařila po druhé, jen dnes z králičího a můžu říct, že to nemělo chybu :)
7. 11. 2013 14:09
Hradní jídlo: Ha!!! A opět tady máme odborníka na zdravou výživu!!
7. 11. 2013 13:44
nemá ten názov evokovať niečo panské?
pretože ten masox je esencia akurát tak pre lúzu
pretože ten masox je esencia akurát tak pre lúzu
7. 11. 2013 13:38
spagetka: také děkuji za radu
7. 11. 2013 13:37
Jana Remkova: Děkuji za radu, jsem začátečník a s tím masem stále nějak válčím Pekla jsem ale stejně
4. 11. 2013 18:13
spagetka: To je právě to a díky, Ladi. Já už svou troubu znám, fakt tak peču a ještě jsem nikdy nic nespálila. Je rozdíl-plynová trouba, elektrická atd. Teplotu trouby se snažím dodržovat hlavně u moučníků. U masa ani ne. Hlídám, případně uberu
4. 11. 2013 18:10
Jitule81: já bych malinko doplnila Janu R., musíte ale respektovat vlastní troubu, žádná a ani téže značky nepeče stejně. Já bych tohle nemohla péci na 200°C, protože bych z toho měla černé uhlí. Moje trubka to svede na 175 - 180C, chce to prostě hlídat. Jana písla svůj tip, to je v pořádku, ale hlídejte prostě svou troubu
4. 11. 2013 18:02
Jitule81: Já většinou všechno peču na cca 200 stupňů
4. 11. 2013 17:06
Výborné, jen sýr se mi chytl trochu víc, než bych chtěla ... na kolik to pečete?
3. 7. 2013 08:48
alus.s: díky za vyzkoušení. Taky už jsem to dlouho nevařila
3. 7. 2013 07:45
Jani výborné, pochutnali jsme si maso jsem navíc jemně posypala kořením " krkovička s česnekem " a také opekla. Rychlé, chutné příloha americké brambory.
28. 10. 2012 13:53
zuzuna2: díky, to mám velkou radost!!
28. 10. 2012 13:37
Právě jsme dobaštili a hned jsem dala hvězdičku. Vynikající chuť,masíčko šťavnaté...byla jsem pochválená a určitě zas uvařím!
13. 9. 2012 20:08
lejanicka:
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 12 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 22 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno 26. 4. 2024 08:38
Právě bylo uvařeno:
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 31 minutami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 36 minutami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 3 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 8 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 10 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 11 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 13 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 14 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: recepty pro cukrovkare recepty do 30 kč hradní maso recept na karpáčo farářovo tajemství recept jídlo z vepřového masa recept farářovo tajemství recepty jídel talián recept recepty za 30 kč karpáčo recept hradní řízek recepty hotových jídel uprava talianu pitipana jidla z vepřové kyty recepty jídel pro cukrovkáře top recepisy karpáčo paprikookurky
Suroviny: sýr eidam, cibule, máslo, pepř, sůl, olej, masox, voda
Hradní jídlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5XM
52 názorů