Hradní jídlo
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem dostala v receptech na email. Maso jsem si předem naprudko opekla, až pak dávala do pekáče, je to rychlejší a zatáhne se v mase bílkovina.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 10. 2014 14:48
Jumiram: Děkuji moc, určitě buchu chtít taky zkusit z králíka
18. 10. 2014 13:50
Dnes jsem tohle jídlo vařila po druhé, jen dnes z králičího a můžu říct, že to nemělo chybu :)
7. 11. 2013 13:09
Hradní jídlo: Ha!!! A opět tady máme odborníka na zdravou výživu!!
7. 11. 2013 12:44
nemá ten názov evokovať niečo panské?
pretože ten masox je esencia akurát tak pre lúzu
pretože ten masox je esencia akurát tak pre lúzu
7. 11. 2013 12:38
spagetka: také děkuji za radu
7. 11. 2013 12:37
Jana Remkova: Děkuji za radu, jsem začátečník a s tím masem stále nějak válčím Pekla jsem ale stejně
4. 11. 2013 17:13
spagetka: To je právě to a díky, Ladi. Já už svou troubu znám, fakt tak peču a ještě jsem nikdy nic nespálila. Je rozdíl-plynová trouba, elektrická atd. Teplotu trouby se snažím dodržovat hlavně u moučníků. U masa ani ne. Hlídám, případně uberu
4. 11. 2013 17:10
Jitule81: já bych malinko doplnila Janu R., musíte ale respektovat vlastní troubu, žádná a ani téže značky nepeče stejně. Já bych tohle nemohla péci na 200°C, protože bych z toho měla černé uhlí. Moje trubka to svede na 175 - 180C, chce to prostě hlídat. Jana písla svůj tip, to je v pořádku, ale hlídejte prostě svou troubu
4. 11. 2013 17:02
Jitule81: Já většinou všechno peču na cca 200 stupňů
4. 11. 2013 16:06
Výborné, jen sýr se mi chytl trochu víc, než bych chtěla ... na kolik to pečete?
3. 7. 2013 07:48
alus.s: díky za vyzkoušení. Taky už jsem to dlouho nevařila
3. 7. 2013 06:45
Jani výborné, pochutnali jsme si maso jsem navíc jemně posypala kořením " krkovička s česnekem " a také opekla. Rychlé, chutné příloha americké brambory.
28. 10. 2012 12:53
zuzuna2: díky, to mám velkou radost!!
28. 10. 2012 12:37
Právě jsme dobaštili a hned jsem dala hvězdičku. Vynikající chuť,masíčko šťavnaté...byla jsem pochválená a určitě zas uvařím!
13. 9. 2012 19:08
lejanicka:
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 17 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
Fitulka uvařila před 26 minutami
Domácí chléb bez hnětení
Fitulka uvařil před 30 minutami
Tofu placičky
Denade uvařila před 32 minutami
Cottage s hlávkovým salátem a ředkvičkami
Denade uvařila před 33 minutami
Hrnková buchta s tvarohem
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Šumavský bramborák, pečený v troubě
barbar uvařil před 1 hodinou
Vepřové výpečky na černém pivu
Hana2123 uvařila před 1 hodinou
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na ty nejlepší houskové knedlíky? Díky tipům knedlíkového mistra Pavla Kosinera se povedou hned napoprvé
Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
Vynikající tvarohová bábovka: Tvaroh dodá vláčnost a šťavnatost, nadýchaný moučník je přitom snadný a chutná božsky
Další recepty
Tématické fráze: recepty pro cukrovkare recepty do 30 kč hradní maso recept na karpáčo farářovo tajemství recept jídlo z vepřového masa recept farářovo tajemství recepty jídel talián recept recepty za 30 kč karpáčo recept hradní řízek recepty hotových jídel uprava talianu pitipana jidla z vepřové kyty recepty jídel pro cukrovkáře top recepisy karpáčo paprikookurky
Suroviny: sýr eidam, cibule, máslo, pepř, sůl, olej, masox, voda
Hradní jídlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5XM
52 názorů