Hradní jídlo

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka: Jana…

Vepřové maso 52 názorů

Suroviny

Plátky vepřového masa(použila jsem kotlet)
eidam na strouhání
cibule
kousek másla
pepř
sůl
olej
masox
voda
Recept si zatím oblíbilo 41 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do pekáče rozložíme vedle sebe silnější plátky vepřového masa, osolíme, opepříme a na to navrstvíme asi centimetrovou vrstvu cibule nakrájené na kolečka a druhou centimetrovou vrstvu nastrouhaného eidamu.

  2. Na každý plátek masa dáme kousek másla a mírně posypeme paprikou. Připravíme si vývar ze 1/4 l vody a 1 kostky masoxu, vývarem maso podlijeme a necháme hodinu péci. Podáváme teplé. Příloha: hranolky, brambory atd.

Poznámka

Recept jsem dostala v receptech na email. Maso jsem si předem naprudko opekla, až pak dávala do pekáče, je to rychlejší a zatáhne se v mase bílkovina.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 14 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hradní jídlo

1 2 3 4

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: recepty pro cukrovkare recepty do 30 kč hradní maso recept na karpáčo farářovo tajemství recept jídlo z vepřového masa recept farářovo tajemství talián recept recepty za 30 kč karpáčo recept recepty jídel recepty hotových jídel uprava talianu pitipana jidla z vepřové kyty hradní řízek recepty jídel pro cukrovkáře top recepisy karpáčo paprikookurky

Zapomněl/a jsem heslo