Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Hradní jídlo

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 8. 2009 12:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem dostala v receptech na email. Maso jsem si předem naprudko opekla, až pak dávala do pekáče, je to rychlejší a zatáhne se v mase bílkovina.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 10. 2014 15:48

Jumiram: Děkuji moc, určitě buchu chtít taky zkusit z králíka :-)

Jumiram

18. 10. 2014 14:50

Dnes jsem tohle jídlo vařila po druhé, jen dnes z králičího a můžu říct, že to nemělo chybu :)

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 11. 2013 14:09

Hradní jídlo: Ha!!! A opět tady máme odborníka na zdravou výživu!! :-D

Hradní jídlo

7. 11. 2013 13:44

nemá ten názov evokovať niečo panské?
pretože ten masox je esencia akurát tak pre lúzu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jitule81

7. 11. 2013 13:38

spagetka: také děkuji za radu :-)

Jitule81

7. 11. 2013 13:37

Jana Remkova: Děkuji za radu, jsem začátečník a s tím masem stále nějak válčím :-) Pekla jsem ale stejně :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 11. 2013 18:13

spagetka: To je právě to a díky, Ladi. Já už svou troubu znám, fakt tak peču a ještě jsem nikdy nic nespálila. Je rozdíl-plynová trouba, elektrická atd. Teplotu trouby se snažím dodržovat hlavně u moučníků. U masa ani ne. Hlídám, případně uberu;-)

spagetka spagetka

4. 11. 2013 18:10

Jitule81: já bych malinko doplnila Janu R., musíte ale respektovat vlastní troubu:-!, žádná a ani téže značky nepeče stejně. Já bych tohle nemohla péci na 200°C, protože bych z toho měla černé uhlí. Moje trubka to svede na 175 - 180C, chce to prostě hlídat. Jana písla svůj tip, to je v pořádku, ale hlídejte prostě svou troubu ;-);-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 11. 2013 18:02

Jitule81: Já většinou všechno peču na cca 200 stupňů :-)

Jitule81

4. 11. 2013 17:06

Výborné, jen sýr se mi chytl trochu víc, než bych chtěla ... na kolik to pečete?

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 7. 2013 08:48

alus.s: díky za vyzkoušení. Taky už jsem to dlouho nevařila:-)

alus.s

3. 7. 2013 07:45

Jani výborné, pochutnali jsme si :yes: maso jsem navíc jemně posypala kořením " krkovička s česnekem " a také opekla. Rychlé, chutné :-p příloha americké brambory.

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 10. 2012 13:53

zuzuna2: díky, to mám velkou radost!!:-)

zuzuna2

28. 10. 2012 13:37

Právě jsme dobaštili a hned jsem dala hvězdičku.:yes: Vynikající chuť,masíčko šťavnaté...byla jsem pochválená:-8 a určitě zas uvařím!;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 9. 2012 20:08

lejanicka:;-);-);-);-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty pro cukrovkare recepty do 30 kč hradní maso recept na karpáčo farářovo tajemství recept jídlo z vepřového masa recept farářovo tajemství recepty jídel talián recept recepty za 30 kč karpáčo recept hradní řízek recepty hotových jídel uprava talianu pitipana jidla z vepřové kyty recepty jídel pro cukrovkáře top recepisy karpáčo paprikookurky

Suroviny: sýr eidam, cibule, máslo, pepř, sůl, olej, masox, voda

TopRecepty.cz

Hradní jídlo

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l5XM