Jehněčí madailonky na pórku a olivách
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 765 kJ / 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,80 g |
Tuky | 43,40 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 494 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 7. 2013 15:14
Jehněčí bych si dala s velkou chutí
1. 7. 2013 13:59
Chutná dobrota
1. 7. 2013 13:02
Ďakujem dievčatá za komentíky Ja si kupujem od sestrinho známeho celé jahňa, tak cca 4 mesačné, krásne vyčistené, naporcované na veľké diely. My to už iba opláchneme ešte raz a naporcujeme na porcie a zamrazíme. Jahňa od baču je
1. 7. 2013 12:07
Jednoduchý a moc dobrý recept, takové mám ráda. Jehněčí už také nějakou chvíli sháním. U nás v Hyperce i v Albertu jsem na jehněčí nenatrefila. Kouknu i v jiných marketech, ale většinou tam na to zapomenu +9
1. 7. 2013 09:44
Jana Remkova: Jani, víš, kde já získala jehněčí plecko? V mražáku v Albertu (supermarket) - přiznávám ale, že nebýt kamarádky prodavačky, kteá mě mírně nakopla, že tam je ve slevě, tak o tom nevím, neb do mražáků tam chodím leda tak pro zeleninové směsky. Teď už si zvykám a prohlížím pravý kout mražáku, kam dávaj slevy, občas jsou tam zajímavý věci, jukni taky.
1. 7. 2013 09:38
Hmm, kde vzít jehněčí, že jo..Paráda, Terezko!
30. 6. 2013 20:50
Hmmm
30. 6. 2013 20:41
Terezko, vypadá to moooc dobře
30. 6. 2013 18:55
Mňamka, s tím pórkem to musí být chutné
30. 6. 2013 18:47
Peknučké, šikula!
30. 6. 2013 18:46
tejaja: Jsi milá Terezko
30. 6. 2013 18:31
jarka skrobakova: Vymenila som hlavnú fotku za tú, čo sa ti páči
30. 6. 2013 18:31
Terezko, jehněčí - i skopové, máme moc rádi, je to krásný, jednoduchý recept+2
30. 6. 2013 18:31
+ 2. bod Mňam - olivy jsem delší dobu neměla, o jehněčím ani nemluvím...
30. 6. 2013 18:29
Jehněčí je delikatesa , líbí se mi rcp Ta poslední fotka je krásná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 7 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak zpracovat jelení maso. Na co se nejvíce hodí jednotlivé části
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí na pórku recepty z pórku jehněčí olivy jehněčí plec na pórku jehněčí albert olivy do mrazaku recepty albert jehněčí albert jehněčí pórek jednoduché moučníky
Suroviny: stehno jehněčí, pórek, olivy černé, cibule bílá, sůl, koření bílé mleté, paprika sušená sladká, olej
Jehněčí madailonky na pórku a olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oQ3
15 názorů