Králík na olivách

toprecepty.cz Kuchař:

Jiné maso 1 názor

21

Suroviny

budeme potřebovat:
králík
1/2 šálku oleje
stroužek česneku
4 lžíce rajského protlaku
150 g zelených vypeckovaných oliv
sůl
pepř
Na marinádu si připravíme:
1 šálek octa
1 šálek červeného vína
1 šálek vody
2 lžíce oleje
1 cibuli
1 mrkev
zelenou petrželku
bobkový list
tymián
celerová nať
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a mrkev nakrájíme na kolečka, celerovou a petrželovou nať pokrájíme a smícháme s ostatními ingrediencemi.

  2. V této směsi necháme 24 hodiny marinovat naporcovaného králíka. Pak jej vyjmeme z marinády a prudce jej osmahneme v pekáči na oleji.

  3. Přidáme česnek, rajčatový protlak a olivy, vše osolíme a opepříme, zalijeme marinádou a pečeme asi 90 minut na středním ohni.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Králík na olivách

  • Jaruna18 Jaruna18

    Bylo to moc dobré.Ta marináda udělala své,masíčko bylo měkoučké.Přidávám foto a bodík.:yes::-p

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: králík s olivami kralik v sous vide kralik na ohni recepta králík recepty z oliv králík pečený dietní recepta z králíka olivy dietní sous vide králik marináda s kávou králík recepty z kralika sous vide králík s olivama olivy vareni králik na pánvy králik na víně a olivách recept oliv králík v kuchyni vareni olivy králík s italem v kuchyni

Zapomněl/a jsem heslo