Křepelky v pikantním koření
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 174 kJ / 41 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,14 g |
Tuky | 0,10 g |
Vláknina | 0,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,01 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čerpáno z rodinné kuchařky, mnou obměněno
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2013 16:10
15. 9. 2013 16:08
6. 9. 2013 07:37
Už potom,vydám striktní příkaz - nelez mi do kuchyně. A on "já tu také bydlím "! A když jsem dost naštvaná ,tak mu řeknu jestli mu nestačí ty 4 velké pokoje ,že musí bydlet přímo v kuchyni,chudinka.
5. 9. 2013 14:58
5. 9. 2013 14:52
5. 9. 2013 10:46
Vaří dobře a rád, ale děsně rád i moje výtvory považuje za své, neb mi prý vždy dobře u tobho radí
5. 9. 2013 06:45
3. 9. 2013 21:33
3. 9. 2013 19:28
Bažanta poznám,že je z chovu už podle barvy masa,je vždy světlejší než ulovený kus. A nemá v sobě broky !
3. 9. 2013 18:55
3. 9. 2013 18:26
3. 9. 2013 18:21
suslajda: Hani, je to úžasně chutné a jemňounké masínko, ovšem přiznávám, že je asi dobré mít nějaký vlastní lepší zdroj. Za normální cenu je osobně v marketu nekoupím, pokud nebude zas akce nebo výprodej - tady se to vyplatilo
3. 9. 2013 17:59
3. 9. 2013 15:16
Normální bažant skoro žádný tuk nemá ,pokud není někde od kukuřičného pole,ale jenom trošku víc než běžný. Měla jsem bažanty z bažantnice ,ale moc nám to nechutnalo,musela jsem ten tuk ořezat,kazilo to chuť po upečení.
3. 9. 2013 15:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 21 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 4 minutami
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 45 minutami
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 53 minutami
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 56 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Martina.Praskova uvařila před 59 minutami
Kuře na paprice
vervla uvařil před 1 hodinou
Francouzské palačinky
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Mira74 uvařila před 1 hodinou
Hradecká pomazánka
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přebytek jablek nebo hrušek výhodně zpracujeme na křížaly. Poradíme, jak plátky ovoce sušit a jak je pak využít
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: krepelky recept chov křepelek recepty z křepelky krepelka recept recept na krepelky křepelky recepty křepelka na víně chov křepelek na maso jak oškubat křepelku krepelky na vine domací chov křepelek krěpelky mail kozle.pl loc:cz recepty na křepelky jak oskubat krepelky jak vykuchat křepelku recepty z krepelek krepelka v kuchyni vaření křepelek recept na krepelku
Suroviny: křepelky, víno červené suché, rozmarýn, bazalka čerstvá, petrželka, sůl mořská, pepř červený, badyán, skořice
Křepelky v pikantním koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1m4
34 názorů