Gaspacho - vychlazená španělská polévka

toprecepty.cz Kuchař:

Polévky 6 názorů

21

Suroviny

1/2 okurky
1/2 zelené papriky
1/2 kg rajčat
cibule (malá)
3 stroužky česneku
3 lžíce oleje
2 lžíce octa
1 lžíce citrónové šťávy
2 lžíce rajského protlaku
1/2 l rajčatové šťávy
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Do velké mísy dáme nadrobno nakrájenou okurku a zelenou papriku. Rajčata, cibuli a česnek rozmixujeme, přidáme olej, ocet citrónovou šťávu, rajčatovou šťávu a rajčatový protlak.

  2. Směs přidáme do mísy a promícháme. Osolíme, opepříme a necháme v ledničce vychladit. Nakrájíme na drobno papriku, kroužky cibule a usmažíme nakrájený chléb na kostičky.

  3. Na každý talíř dáme tuto zeleninu s chlebem a zalijeme vychlazenou polévkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Gaspacho - vychlazená španělská polévka

  • anonym anonym(neregistrovaný)

    na kolik porcí je ten recept ????

    Odpovědět

  • Ota Ota(neregistrovaná)

    ross: Tak takhle by to nenapsal ani Lister, nebo jeho kocour s polovičním, mozkem kočky.:-O

    Odpovědět

  • lol lol(neregistrovaný)

    Dívám se na tento recept kvuli červenemu trpaslíku! :D

    Odpovědět

  • ross ross(neregistrovaný)

    vzdy se podava studena,ma v sobe hodne vytaminu a po vipiti se clovek tolik nepoti,proto to spanele tolik piji,:-!neni to polevka ale drink

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    prave vcera som pozerala dvd cerveny trpaslik a tam si dal rimmer gaspacho zohriat a sfukol kuchara ze podava studene jedla...:-D:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Gaspacho máme hrozně rádi :-p. A fotka se povedla :yes:.

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo