Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 925 kJ / 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,21 g |
Tuky | 35,64 g |
Vláknina | 13,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 77,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/bYK
Moje poznámka
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/bYK
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Velikonoční sekaná s marinovanou panenkou
Přidáno před 14 minutami
Křupavá placka z červené čočky s rajčaty a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Baskické plátky
Přidáno před 2 hodinami
Muffiny "banana bread"
Přidáno před 6 hodinami
Jablečná focaccia
Přidáno před 13 hodinami
Sladký bramborák
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvoubarevná buchta s pudinkovo-tvarohovým krémem
Mojereceptyz před 21 minutami
Vepřový perkelt
vojir73 před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
KuchtaBuchta před 2 hodinami
Záhorácký závitek
bonaher před 2 hodinami
Marinovaný losos
Alicia8 před 3 hodinami
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
MarzamKa před 4 hodinami
Rakouský makovec bez mouky
Moanka před 4 hodinami
Brokolice s hlívou na smetaně
Sally.K51 před 4 hodinami
DIA koka sušenky
Snizkova před 5 hodinami
Tématické fráze:
polévka gazpacho,
gazpacho recept,
recept gazpacho,
recept na gazpacho,
gazpacho pohlreich,
co je gazpacho,
gazpacho,
rajčatové gazpacho,
španělská rajčatová polévka,
recept palea,
gazpacho polevka,
polévka gazpacho recept,
gaspacio,
videorecepty ivanka,
co je to gazpacho,
polévka gazpacho pohlreich,
recepty gaspacio,
rajčatové gaspacho,
wok recepty,
gospačo polévka
Suroviny:
okurka čerstvá,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
cibule,
česnek,
olej,
ocet,
šťáva citronová,
protlak rajčatový,
šťáva rajčatová,
sůl,
pepř
Komentáře (7)