Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 807 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,36 g |
Tuky | 14,71 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 2,08 g |
Sodík | 349 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 47,71 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 6. 2015 17:34
10. 6. 2015 19:48
8. 6. 2015 16:52
8. 6. 2015 16:52
7. 6. 2015 21:22
7. 6. 2015 21:07
7. 6. 2015 18:01
7. 6. 2015 16:58
7. 6. 2015 16:53
7. 6. 2015 14:21
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 31 minutami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 22 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 35 minutami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 49 minutami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 59 minutami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 2 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 3 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 3 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 3 hodinami
Jednoduchý a rychlý slaný koláč
Dani25 uvařila před 3 hodinami
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Velmi sváteční a sytá polévka kaldoun dá poměrně dost práce, ale její přípravu si můžeme rozložit na dva dny
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: bageta s kachním masem játra na víně, provencálské koření kachní jatýrka vepřové maso na sečuanský zpusob kachní játra s bagetkou jatra v bagetce
Suroviny: játra kachní, koření provensálské, pepř sečuánský, protlak rajčatový, sůl, balsamico, omáčka worcesterová, paprika čerstvá červená, cibule červená, česnek, bageta
Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0B2G
10 názorů