Vepřové maso na maďarský způsob

anete Kuchařka: anete

Vepřové maso 2 názory

Suroviny

400 g vepřového masa
300 g vepřových jater
150 g žampionů
1 větší cibule
1 červená paprika
1 zelená paprika
2 rajčata
olej
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky,osolíme,opepříme.

  2. Cibuli a papriky nakrájíme na proužky. Rajčata spaříme,oloupeme a nakrájíme na proužky.

  3. Maso na oleji orestujeme,přidáme papriku,cibuli a rajčata, vše orestujeme, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka.

  4. Játra a žampiony nakrájíme na plátky, na oleji pořádně opečeme a vsypeme do směsi s vepřovým masem. Promícháme a krátce podusíme.

    Podávám s bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové maso na maďarský způsob

Tématické fráze: maďarský vepřový plátek maďarské žebírko madarsky rizek vepřové maso po maďarsku vepřová játra po madarsku maďarské vepřové žebírko madarsky platek vepřový plátek po maďarsku kuře na maďarský způsob vepřove žebirko madarske maso po maďarsku madarský strůdl maďarský vepřový řízek vepřový plátek maďarský řízky na maďarský způsob žebírko po madarsku veprove po madarsku vepřový řízek po madarsku jatra na madarsky zpusob madarský vepřový řízek recept

Zapomněl/a jsem heslo