Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso na maďarský způsob

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 9. 2009 11:32

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 128 kJ / 987 kcal
Bílkoviny150,41 g
Tuky22,21 g
Vláknina14,52 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 533 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy40,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Janulka.76

16. 11. 2009 09:04

také posílám bodíka,vypadá to pěkně,hned bych to ochutnala;-):-)):yes:

JanaDorazinova

15. 9. 2009 11:39

Tak takové směsky s játry mám moc ráda;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: maďarský vepřový plátek maďarské žebírko madarsky rizek vepřové maso po maďarsku vepřová játra po madarsku maďarské vepřové žebírko madarsky platek řízky na maďarský způsob vepřový plátek po maďarsku kuře na maďarský způsob vepřove žebirko madarske maso po maďarsku madarský strůdl veprove po madarsku maďarský vepřový řízek vepřový plátek maďarský vepřové žebírko po v maďarsku žebírko po madarsku vepřový řízek po madarsku jatra na madarsky zpusob

Suroviny: maso vepřové, játra vepřová, žampióny, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, rajče, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Vepřové maso na maďarský způsob

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kZp6