Kuřecí játra na víně a bylinkách

Suroviny

500 g kuřecích jater
100 g anglické slaniny
2 jarní cibulky
1 paprika čerstvá
100 ml červeného vína (suchého)
zeleninový vývar
sůl
pepř
tymián
bazalka
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji krátce osmahneme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a cibulky.

  2. Přidáme očistěná játra a zprudka opečeme.

  3. Podlijeme vínem, vývarem, osolíme, opepříme, přidáme tymián a na proužky nakrájenou papriku. Dusíme do změknutí.

  4. Kdo chce, může trochu zahustit přidáním třeba instatní jíšky. Na závěr vmícháme bazalku.

Komentáře k receptu Kuřecí játra na víně a bylinkách

Tématické fráze: kuřecí játra recepty kureci jatra játra recepty kureci jatra recept drubezi jatra na vine recepty jatra kureci jatra jako minutka recepty kureci jatra pokrmy z kuřecích jater kuřecí játra minutka recepty z jater recepty na kuřecí játra recept na kuřecí játra recept játra játra játra recept jatra kureci minutky z kuřecích jater recept kureci jatra kuřecí na víně