Kuřecí játra na víně a bylinkách

maris Kuchařka: maris

Pokrmy z vnitřností 10 názorů

Suroviny

500 g kuřecích jater
100 g anglické slaniny
2 jarní cibulky
1 paprika čerstvá
100 ml červeného vína (suchého)
zeleninový vývar
sůl
pepř
tymián
bazalka
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji krátce osmahneme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a cibulky.

  2. Přidáme očistěná játra a zprudka opečeme.

  3. Podlijeme vínem, vývarem, osolíme, opepříme, přidáme tymián a na proužky nakrájenou papriku. Dusíme do změknutí.

  4. Kdo chce, může trochu zahustit přidáním třeba instatní jíšky. Na závěr vmícháme bazalku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kuřecí játra na víně a bylinkách

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kuřecí játra recepty kureci jatra játra recepty kureci jatra recept drubezi jatra na vine recepty jatra kureci jatra jako minutka recepty kureci jatra kuřecí játra minutka pokrmy z kuřecích jater recepty z jater recepty na kuřecí játra recept na kuřecí játra recept játra játra játra recept jatra kureci minutky z kuřecích jater recept kureci jatra kuřecí na víně

Zapomněl/a jsem heslo