Minutková jatýrka „KACHNOS-KRALIKOS“

Colombo65 Kuchař: Colombo65

Doba přípravy: 10 minut 1-2 porce Pokrmy z vnitřností 10 názorů

Suroviny

kachní játra
králičí játra
100 g prorostlá uzená slanina
1/2 cibule
olej
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu nakrájíme na hranolky a opečeme. Přidáme nakrájenou polovinu cibule na hrubší proužky. Oba druhy jater rozdělíme na větší kousky a zprudka orestujeme samostatně na oleji.

  2. Přidáme ke slanině s cibulí, osolíme, opepříme a ještě chvilku restujeme, aby došlo ke spojení chutí. Podáváme s čerstvým chlebem.

Poznámka

Taková příležitostní chlapská večeře.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Minutková jatýrka „KACHNOS-KRALIKOS“

Tématické fráze: králíčí jatýrka minutkové pokrmy minutková krůtí játra jatýrka na cibulce kachní játra recept minutka kralici jatirka kuřecí jatyrka minutky minutková kralici játra minutkovy játra králičí kureci jatyrka ve slanine recept na drubezi jatyrka paštička z kachních jatýrek jatýrka na cibulce se slaninou jatyrka s hranolkama pečené kachní jatýrka játýrka játýrka kuřecí jatýrka ve slanině/hranolky minutkové jídla recepty minutky z kurecich jater

Zapomněl/a jsem heslo