Fofr bulky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 573 kJ / 1 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 10,00 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 365,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jsou to bulky, které jsou křupavé, ale hutnější a nejsou tak nadýchané jako kynuté. Plnila jsem je i mletým masem nebo udělala důlek, nahoru dala kopeček masa a posypala sýrem jako koláče. Taky dobré. Ale přesto jsou velice rychlé a možná někomu se recept bude hodit, když bude chybět pečivo.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 7. 2016 16:04
cathleen: Opravila jsem to v receptu.
19. 7. 2016 15:44
Mili,máš je nádherné a recept se mi moc líbí hlavně pro to sušené droždíČerstvé mívám málo kdy
18. 7. 2016 16:19
...dobrý...
16. 7. 2016 15:47
tak jsem je také zkusila - pekla jsem pečivo poprvé v životě a docela se povedly - moc děkuji za recept
16. 7. 2016 11:39
cathleen: Ivi já jsem to dělala podle receptu, který mám v sešitu kdysi dávno opsaný. Tam to tak bylo, ale asi máš pravdu, do lednice nemusí.
16. 7. 2016 07:47
Konečně slané pečivo, které není zadělávané mlékem
Jen nerozumím tomu, Milu, proč ho tu půlhodinu odpočinku máš v lednici? Kdyby kynulo venku, v teple, zas by bylo malinko víc nakynuté.
Jen nerozumím tomu, Milu, proč ho tu půlhodinu odpočinku máš v lednici? Kdyby kynulo venku, v teple, zas by bylo malinko víc nakynuté.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 20 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 21 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 1 hodinou
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 1 hodinou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý a rychlý slaný koláč
Dani25 uvařila před 1 hodinou
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 2 hodinami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 2 hodinami
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 2 hodinami
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
Další recepty
Tématické fráze: bulky recept bulky ze suseneho drozdi bulky bez droždí domaci bulky ze sušeného droždí nejlepší bulky bulky z droždí sušeného droždí nejlepsi bulky recet recept na bulky bulky z sušeného droždí bulky se sušeného drozdi domácí bulky bez droždí pečené bulky bez droždí nejlepší recept na bulky nejlepší recepty bulky recept bulka sušeného droždí recept bulky recept na bulky bez droždí bulka ze sušeného droždí domácí bulky nařízneme hamburgerové bulky recept sušené droždí
Suroviny: mouka hladká, sádlo, voda, sůl, droždí sušené, semínka sezamová, mléko
Fofr bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J96l
6 názorů