Jehněčí kostky v zelí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 153 kJ / 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,18 g |
Tuky | 2,59 g |
Vláknina | 34,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,30 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 85,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 12. 2016 20:41
30. 11. 2016 21:31
Ďakujem.
spagetka:
spagetka:
30. 11. 2016 18:03
30. 11. 2016 13:35
30. 11. 2016 11:10
Uhádla jsem, autorku, není to tak těžké , no jo to se to někomu vaří ze surovin, kterých má plný mražák yes:
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 12 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 45 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí se zelím jehněčí na zelí jehneci maso na zelí recept jehněčí v zelí jehněčí recept jehněčí maso se zelím skopové maso v zelí jjehneci zelí recept jehněčí, zelí jehněčí zelí
Suroviny: maso, zelí kysané, zelí hlávkové, čabajka, cibule, brambory, sůl, olej, paprika sušená sladká, kmín celý
Jehněčí kostky v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OpYp
5 názorů