Králík po francouzsku - Králičí mereta po burbonsku
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 4 465 kJ / 1 067 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,87 g |
Tuky | 89,53 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 666 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 8,17 g |
Sacharidy | 20,53 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
A co se zbytkem masa?
Hlavu, žebra, boky, kosti na vývar, který sice není nic moc, ale s knedlíčky z králičích jater je to OK, OK, OK!!!
A lopatky? Jedině smažené v trojobalu, dušené brambory, okurkový salát se smetanou, hihihi.
Dnes mi volala ze dvora má "dvorní" dodavatelka produktů ze dvora, zdali si nepřeji mladé ušáky...
No, kdo by odolal, že. Letos jsme podle tohoto rcp králíky ještě neměli...
ZDROJ:
Moje druhá kuchařka: Francouzská kuchyně 1972 (17,- Kčs)
O Přírodo!!! Jak ten čes chvátá...
Bouquet garni: https://cs.wikipedia.org/wiki/Bouquet_garni
Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíše to do komentářů, tak se asi neurazím…
Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…
Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…
Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 7. 2019 10:46
1. 7. 2019 20:03
1. 7. 2019 19:05
Nekdy pridam cerstve houby jindy artycoky nebo spargl
1. 7. 2019 18:48
1. 7. 2019 18:38
1. 7. 2019 18:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 10 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 29 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: králičí stehna po po francouzsku maso po burbonsku králičí přední nožičky na paprice file po francouzku králík po francouzsku králík po francouzsku s kapari
Suroviny: králík, máslo, mouka, víno bílé suché, voda, sůl, pepř mletý, bouquet garni, žloutek, smetana, petrželka, chléb bílý
Králík po francouzsku - Králičí mereta po burbonsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ox1Q
6 názorů