Sekaná podle Itala (Polpettone con pancetta)
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 7 715 kJ / 1 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,00 g |
Tuky | 118,93 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 914 mg |
Sodík | 3,13 g |
Sůl | 7,73 g |
Sacharidy | 74,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Forma není vyložená alobalem. Je to speciální pečící papír na jedné straně černý a na druhé stříbrný. Zkracuje dobu pečení až o 30 %, nějak jsem na to zapomněla a upekla až moc.
Nedovedla jsem si představit sekanou jen z hovězího masa a velmi příjemně mě to překvapilo. Není suchá, díky pečícímu papíru nevyteče a zůstane uvnitř všechna šťáva.
Upravený recept z pořadu TV "S Italem v kuchyni".
Originál můžete porovnat http://www.italemvkuchyni.cz/s-italem-v-kuchyni-2-...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 8. 2014 06:31
Mamma Mia!...to je ale krasa!
24. 3. 2014 10:06
Tahle sekaná je moooc dobrá Nedávala jsem mortadelu,přidala jsem na kousky nakrájený lilek.Podávala jsem s br.kaší a salátem ze zelí a červené řepy.Moc jsme sipochutnali Posílám bod i foto
6. 3. 2014 17:24
Hanča: Bohužel, ptáte se mě více než 4 roky po vložení receptu. Pečící papír už nemám a ani nevím, jak se jmenoval. Balení se vzhledově nelišilo od prodávaného pečícího papíru. Byl jen o něco málo dražší, ale bylo ho tam méně metrů. Je fakt, že už jsem na něj nenarazila, ale taky jsem ho nevyhledávala.
6. 3. 2014 14:22
Jak se tento speciální papír jmenuje, kde se dá koupit a kolik stojí? Nikdy jsem o tom neslyšela....
11. 1. 2014 11:19
Moc dobrá....
zkusila jsem přidat černé olivy...vůbec neuškodily, spíš vylepšily chuť
zkusila jsem přidat černé olivy...vůbec neuškodily, spíš vylepšily chuť
26. 2. 2011 10:18
právě jdu na to a pak vyžehlím
Zbyněk
23. 2. 2011 00:16
Móóóóc dobrá sekaná dávám bodík
1. 4. 2010 20:45
fantasticka!!! fantasticka!!! z velkou nedoverou som to isla urobit, hlavne preto, lebo som sa potrebovala zbavit mleteho hovadzieho a kedze to hella odporucila tak som to do toho isla. Piekla som to podla odporucaneho casu ale ked som to skraja ochutnavala, tak to bolo este treba nechat dlhsie...takze hodina. Nebolo to suche a naozaj je to skvele. vdaka hella
http://www.toprecepty.sk/recept/1085-m%C3%A4sovy-k...
http://www.toprecepty.sk/recept/1085-m%C3%A4sovy-k...
29. 1. 2010 00:20
Jsem ráda, že se vám receptík líbí. Mě nalákala ta ukázka v televizi, ale vůbec se mi nezdály suroviny - jen 35 dkg masa a ještě hovězího a tolik rohlíků a houby skoro vůbec nejíme... O to víc jsem pak byla překvapená, bylo to vynikající teplé i studené.
28. 1. 2010 19:51
bezva další varianta sekané, bodík letí
24. 1. 2010 13:46
Hello, moc se ti povedla, stejně jako fotky, jsou krásné. Posílám bod.
24. 1. 2010 00:35
Jejda, parádní sekaná+8.
23. 1. 2010 23:07
Houby jsem nikdy do sekané nedávala, to mě tedy láká - 7 půjdu do toho
23. 1. 2010 22:50
23. 1. 2010 22:48
Krásná sekaná, moc pěkná fotka. Ital by koukal.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Francouzské palačinky
MarinetteQueen3 uvařila před 9 minutami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Mira74 uvařila před 13 minutami
Hradecká pomazánka
Fitulka uvařila před 17 minutami
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 50 minutami
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 53 minutami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 1 hodinou
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 2 hodinami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
7 nejoblíbenějších semen pro naše zdraví. Která používáme nejčastěji a na co se nejvíce hodí?
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: hovězí sekaná ital v kuchyni recepty sekaná z hovězího masa lasagne podle pohlreicha s italem v kuchyni sekaná sekaná od pohlreicha ital v kuchyni sekaná z hovězího hovězí sekaná recept vaření s italem vaříme s italem recepty sekaná s italem v kuchyni vaříme s italem sekaná speciální sekaná sekaná recept sekaná recepty od itala recepty itala sitalem v kuchyni sekaná s italem
Suroviny: maso hovězí mleté, rohlík, mléko, cibule, mortadela, houby, vejce, petrželka, majoránka, sůl, slanina anglická
Sekaná podle Itala (Polpettone con pancetta)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/81J5
20 názorů