Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masová sekaná v tukové bláně

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

9. 10. 2009 19:22

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 491 kJ / 834 kcal
Bílkoviny118,25 g
Tuky36,24 g
Vláknina3,10 g
Cholesterol 843 mg
Sodík 454 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy8,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vepřová tuková blána je výborná, jelikož Vám sekaná nepopraská, drží tvar a není potřeba se o ni během pečení starat, protože se díky bláně sama promašťuje během pečení. Já ji mám od řezníka - stačí se s ním domluvit. Je dobré si ji nařezat na potřebné kusy a před zmrazením pořádně proprat. v octové vodě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

15. 2. 2021 16:37

Sekanou v tukové bláně máme nejraději. Přidávám s dovolením foto..:-K

Klára Tomášů

14. 6. 2016 14:09

Jana Remkova: Za bránci je to často chybně považováno, nicméně, snad všichni víme, že bránice je orgán- sval, jen to nekoho hned netrkne, protoze nad tim nepřemýšlí...:-) nicméně je to pobřišnice, která právě pár orgánů drží tam, kde mají bejt..:))) ...a když si nebudete pamatovat, vždycky stačí říct tukovou síťku, blánu, košilku..:)))))

voduska voduska

9. 10. 2015 20:45

už jsou v troubě dvě šišky...dovnitř jsem dala vejce natvrdo, kapii, kousek uzeného...bránice bezva věc, krásně to drží pokupě...snad nepraskne....semtam nato kouknu...ale jak je výše psáno bránice sekanou sama promašťuje...

Pajaska Pajaska

11. 1. 2011 01:43

Sekačka je nádherná a k nakousnutí.:-p:-p:yes: Blánu mají v Makru.Moc vítám,že je sekaná bez strouhanky .:-):yes:

rebeka rebeka

11. 1. 2011 00:05

jééžišku:-O:-O:-Oco jsem komu udělala:-O:-?:-?Colombo potřetí:-O:-!:-p;-):-D:-D:-D
jdu raději spát:-D:-K:yes:

Lusinda79

10. 10. 2009 17:09

Colombo, kde v Brně tu blánu kupuješ?

Colombo65 Colombo65

9. 10. 2009 20:09

Asi to tak bude !!!:yes::yes::yes:

Paprika Paprika

9. 10. 2009 20:08

Colombo :yes::yes: Sekanou v této bláně prodávají u nás v řeznictví pod názvem "Babiččina sekaná". Ta tvoje vypadá opravdu báječně.:-p +;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 10. 2009 20:06

Já bych řekla, že pokud se nemýlím, tak Colombo myslí tukovou blánou bránici, neboli "košilku", jak to tady někdo zmiňoval. Nebo se pletu, Otíku?

pipre pipre

9. 10. 2009 19:30

Páni, ta sekaná vypadá skvěle:yes::yes::-p A také krásná fotka:yes: ..Po té tukové bláně se opravdu pozeptám. A bodík je jasný:yes:1.

spagetka spagetka

9. 10. 2009 19:30

S blánou jsem se tedy ještě nesetkala, ale asi to bude dobrý pomocník, musím mrknout, co to je.;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: sekaná v bránici veprova sekana babiččina sekaná sekaná babičina sekaná blana na sekanou babiččiny recepty sekaná domácí sekaná v branici domácí sekaná jak od řezníka domácí vepřová sekaná sekana v necu sekaná bez strouhanky vepřová sekaná recept výborná sekaná vepřová blána babiččina sekaná z mletého masa recept sekaná bez rohlíku babiččina sekaná recept sekaná pečená v bláně recept na sekanou

Suroviny: maso mleté mix, vejce, koření na mleté maso, paprika sušená sladká, česnek, blána tuková vepřová, majoránka, pepř

TopRecepty.cz

Masová sekaná v tukové bláně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qYJG