16 receptů na grilované maso všemožných chutí a vůní. Vyzkoušejte je s námi
Grilování je oblíbenou náplní dlouhých teplých večerů. Grilovat můžeme všemožné druhy masa, sýry, zeleninu a také ovoce. Aby se z grilovaček nestala monotónní záležitost, vybrali jsme 16 receptů, které stojí za vyzkoušení.
Grilování je, na rozdíl od barbecue, rychlejší proces, při kterém se maso opéká za vyšších teplot. Nejčastěji opékáme masa marinovaná, ale není to podmínkou. Díky marinádě maso zkřehne a pojme do sebe chutě a vůně v marinádě obsažené.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Grilovaná krkovička
- Grilovaná kuřecí prsa Toronto
- Grilovaná krkovička v marinádě
- Grilovaná vepřová játra s fazolkami
- Grilovaná vepřová plec v pivní marinádě
- Grilovaná žebra
- Babiččin grilovaný bůček
- Grilované kuličky z mletého masa
- Maso na gril
- Kořeněná kuřecí stehna na pánev či gril
- Kuřecí maso v balíčku - na gril
- Krkovice Medvědí gril
- Karbanátky na grilu
- Kebaby z mletého masa na grilu
- Medové maso na grilu
- Kuřecí křidélka na grilu (luxusní)
1/16
1/16
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 21 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Přečtěte si Zobrazit více
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
16 tipů na štědrovečerní menu: Co se tradičně podává k slavnostní večeři
Komentáře