Záhorácký smetanový guláš v Pomalém hrnci

sovicka16 Kuchařka:

Pomalý hrnec 2 názory

32

Suroviny

750 g vepřové plece
50 g sádla
1 větší cibule
100 g uzeného masa
10 g mleté papriky
4 dcl vody
20 g sušených hub(nedávala jsem)
1 lžíce soli
400 g hlávkového zelí
cukr
ocet
250 ml smetany
2 lžíce hladké mouky
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Jelikož mám hrnec s kameninovou nádobou tak jsem v nádobě na sporáku orestovala cibulku společně s cca 100 g na kostičky nakrájeného uzeného masa. Nádobu s cibulí jsem vložila do PH a přidala ostatní suroviny kromě smetany.

  2. Pomalila jsem cca 8 hodin na LOW nakonec jsem přidala smetanu a nechala ještě prohřát. Podávala jsem s houskovým a bramborovým knedlíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Záhorácký smetanový guláš v Pomalém hrnci

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo