Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 473 kJ / 2 025 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 188,13 g |
| Tuky | 114,47 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 688 mg |
| Sodík | 7,41 g |
| Sůl | 18,00 g |
| Sacharidy | 53,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Záhorácký smetanový guláš v Pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mA3
Moje poznámka
Záhorácký smetanový guláš v Pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mA3
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zázvorem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené tortilly s tuňákem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Škvarkovka podle dědečka
Přidáno před 14 hodinami
Fofrová nivová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Špekáčky na černém pivu se zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka s pudinkem
KoRaNiSaH před 1 hodinou
Nejlepší špenát
[email protected] před 2 hodinami
Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši
Fitulka před 2 hodinami
Pohanka s restovanou zeleninou
Fitulka před 2 hodinami
Středomořský rajčatový salát
Fitulka před 2 hodinami
Žitný chleba
jitka1963vlasim před 2 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Fitulka před 2 hodinami
Cukrová poleva na perníky
Kaill před 4 hodinami
Kroupy s houbami a uzeným masem
Fitulka před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená na bramborách a žampionech
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
pomaly hrnec,
rizoto v pomalém hrnci,
vepřový guláš v tlakovém hrnci,
vepřová plec guláš,
hrnec na guláš,
srdíčkový guláš,
kančí medailonky recept,
titanovy hrnec recepty,
vepřová plec recepty,
recepty na pomalý hrnec,
kančí medailonky,
guláš s hlávkovým zelím,
vepřovi gulaš,
guláš z vepřové plece,
vepřová plec na houbách,
pomaly hrnec veprovy gulas,
pomalý hrnec recepty,
sádlo v pomalém hrnci,
hrnec pomalý,
segedinsky gulas z hlavkoveho zeli
Suroviny:
plec vepřová,
sádlo,
cibule,
maso uzené,
paprika sušená sladká,
voda,
sůl,
zelí hlávkové,
cukr,
ocet,
smetana,
mouka hladká
Komentáře (3)