Snídaňová ovesná kaše
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 523 kJ / 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,94 g |
Tuky | 4,52 g |
Vláknina | 11,37 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Takéto raňajky sú chutné a veľmi zdravé. Najlepšie na nich je, že budete mať dlho pocit sýtosti. Ovsené otruby navyše napomáhajú k znižovaniu cholesterolu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2011 17:20
Reny2: my ju jedavame takmer kazde rano :) nabuduce vyskusam s tou marmeladou, znie to dobre
5. 4. 2011 16:43
Ovesnou delavam casto,jen u nas je in polita maslem a medem,nebo u deti s domaci marmeladou...
5. 4. 2011 12:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 23 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 12 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky
Další recepty
Tématické fráze: ovesná kaše příprava ovesné kaše ovesné otruby mleté recepty kaše z ovesných otrub ovesné otruby ovesne kase tepla ovesna kase ovesné otruby recepty ovesná kaše recept ovesné otruby kaše ovesná kaše příprava ovesné otruby příprava tepla ovesna kaše recept otruby recepty příprava ovesných otrub zdrave snídanove recepty snídaňové recepty zdravá ovesná kaše otruby ovesné otrubova kase
Suroviny: vločky ovesné jemné, otruby ovesné, mléko nízkotučné, cukr hnědý, skořice mletá, lupínky mandlové, ovoce, ovoce, ovoce, banán
Snídaňová ovesná kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYlM
3 názory