Ovesná kaše nasladko

pelda Kuchařka:

Bezmasá jídla 18 názorů

512

Suroviny

100 g ovesných vloček
0,5 litru mléka
2 lžíce cukru
skořice
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do studeného mléka ponoříme vločky a přivedeme k varu.

  2. Přidáme cukr a máslo a mícháme, až se máslo rozpustí. Pak dáme do misky a posypeme skořicí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ovesná kaše nasladko

  • hanislava hanislava

  • popoluska340 popoluska340

    Prikladam aj fotecku,vybormej kasicky.Dala som si na nu zavarane ceresne,s kakaom.Mnamka prevelika.

    Odpovědět

  • Jana Špinková Jana Špinková(neregistrovaný)

    S.:udělejte to ve vodní lázni. Dělám tak i krupicovou kaši a pudink.;-)

    Odpovědět

  • popoluska340 popoluska340

    ja som bezlepkarka,tak pouzivam pohankove,a vcera som si kupila ryzove.Tak zajtra vyskusam spravit,budem mat ranajky do prace.Ale ja spravim z 250ml mlieka.Dakujem za inspiraciu.

    Odpovědět

  • Karol Karol(neregistrovaný)

    Do kaše jsem dala 2 lžíce másla a rovnou do hrnce nakrájela ovoce. Radši jí jezte po studenu má lepší chuť :3 Jinak děkuju za recept a za radu namočení vloček předem do mléka moc mi to chutnalo :-D
    P.S.: Při vaření jsem přidala ještě skořici a úžasně to vonělo a ještě to zlepšilo chuť. Zdravé dobré jídlo :yes: ;-)

    Odpovědět

  • Míša Míša(neregistrovaná)

    Dělala jsem poměr 1/4l mléka a 50g vloček, recept byl řídký tak dělám 70g vločel. Sladím medem a přidávám vše možné dle chutí ořechy, sušené ovoce, banán, ...
    Mléko se mi připalovalo v obyč hrnci se slabím dnem, ted mám slné dno a nepřipaluje se

    Odpovědět

  • Míša Míša(neregistrovaná)

    S.:
    Dobrý den. :) Stačí, když hrnec před vařením propláchnete pod studenou vodou a mléko se pak nebude připalovat.;-)

    Odpovědět

  • S. S.(neregistrovaný)

    chci se zeptat mam doma plynovy sporak a mleko se mi vzdy zacne pripalovat a tim cely pokrm znicim tak jak to mam pak udelat ?

    Odpovědět

  • adelilinka adelilinka(neregistrovaná)

  • sharaa sharaa(neregistrovaná)

    No přítel si poručil ovesnou kaši, ještě jsem ji nikdy nedělala a hrozně se jí bála, co tady píšete, tak vypadá jednoduše;-) No zkusím a uvidíme;-):-8

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    TU mám moc ráda:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Montanka Montanka

    Dělám taky .. ale trochu jinak .. hlavně sladím medíkem .. a dávám do skleniček .. pak dám vychladit a je to chutná svačinka s sebou ... dávát foto :-*

    Odpovědět

  • Montanka Montanka

    Dělám taky .. ale trochu jinak .. hlavně sladím medíkem .. a dávám do skleniček .. pak dám vychladit a je to chutná svačinka s sebou ... dávát foto :-*

    Odpovědět

  • ne.ver ne.ver

    Taky dělávám tuto kaši - akorát ji už během vaření sladím medem a přidávám hrozinky, nasekané ořechy či mandle a klidně i čokoládu...

    Odpovědět

  • Reny2 Reny2

    Ty vlocky muzou byt namoceny klidne i celou noc...rano pak s tim na plotnu a za chvilku jsou uvareny...ja nesladim tu kasi,ani primo do ni nepridavam to maslo,ale az pak na talirku je poliju maslem a bud lzice domaci marmelady,nebo med...ja delavam pampeliskovy a je to namka....

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo