Česko-moravský vrabec (sparrow)
Suroviny
Porce: ~6
Nutriční hodnoty
Energie | 12 143 kJ / 2 902 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 209,91 g |
Tuky | 210,22 g |
Vláknina | 18,86 g |
Cholesterol | 761 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 39,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zbytky masa, ze kterých nelze vyrobit plátek, dáme volně k balíčkům. Vůbec jim to nebude vadit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 7. 2017 10:05
Milan: váš vulgární komentář mažu.
28. 9. 2016 14:59
Výborný manzel se jen olizoval a ze to musim varit casteji
25. 4. 2014 19:41
vypadá to skvěle (y)
10. 11. 2012 14:25
nejlepší je z bůčku !
Izák asi viděl závitek - u vrabců netradiční - tak ho to tak popletlo; no pták jako pták, ať je to vrabčák nebo španělák.
jerry: Izák asi bude Moravák.
Ještě tu pastu od Jany R. dávám rozklikávací:
http://www.toprecepty.cz/recept/28774-cesnekovo-ra...
Izák asi viděl závitek - u vrabců netradiční - tak ho to tak popletlo; no pták jako pták, ať je to vrabčák nebo španělák.
jerry: Izák asi bude Moravák.
Ještě tu pastu od Jany R. dávám rozklikávací:
http://www.toprecepty.cz/recept/28774-cesnekovo-ra...
10. 11. 2012 11:55
Izák, ty jsi Čech? Pokud ano, tak jses opravdu D...l, pokud jses cizinec, tak se uč a nepovídej nesmysly!!! Mor. vrabec je odjakživa z , pro tebe asi necisteho, vepřového!!!
10. 11. 2012 11:43
Díky všem za uznání a bodíky, Elize a jardovi Kadicovi za empatie.
...někdo si tu cintá pentli.
...někdo si tu cintá pentli.
10. 11. 2012 11:29
Izak: ALESPOŇ být tebou se omluvim, takový kecaly z Prodane mám rád!!!!!
10. 11. 2012 10:33
Zajímavý název. Je to jistě chutné
10. 11. 2012 10:27
Krásný fotečky a další bodík
10. 11. 2012 08:24
Izak: Zdá se, že si tu někdo plete moravské vrabce se španělským ptáčkem... Lepší by bylo se seznámit s českou klasickou kuchyní a neplácat nesmysly.
10. 11. 2012 08:06
Nejaky vtip ???
Moravsky vrabec je z hoveziho, vzdy jen a pouze z hoveziho !
kokam zadne vejce, zadna okurcicka .... takhle nejak to vypada, kdyz moravskeho vrabce dela cech ... no to me uz definitivne utvrdilo ze delam dobre, ze jezdim na jidlo zasadne do SAPA.
Coz mi pripomina me problemy s restauracemi, ze si clovek da zizoto za 300kc v praglu, nekolikrat se pta, zda si rozumime, reknu jim jak se rizoto dela a co myslite ... donesou mi parboled ryzi paremzan mixly ementalem a do toho zadna cibilka, zadne vino a ani ten vyvar to nevidelo, natoz aby byla parmezanova omacka ... mel jsem hlad a ten s kym jsem tam sel je pry nejak znal, ale mel jsem 100 chuti jim to jit vratit ... no popravde mel jsem 100 chuti jit zastrelit toho deb* co si hraje na kuchare a jeste za to chce penize.
Takze ted vim, ze ani moravskeho vrabce si nemam v bohemii kupovat, protoze bych dostal veprove
Moravsky vrabec je z hoveziho, vzdy jen a pouze z hoveziho !
kokam zadne vejce, zadna okurcicka .... takhle nejak to vypada, kdyz moravskeho vrabce dela cech ... no to me uz definitivne utvrdilo ze delam dobre, ze jezdim na jidlo zasadne do SAPA.
Coz mi pripomina me problemy s restauracemi, ze si clovek da zizoto za 300kc v praglu, nekolikrat se pta, zda si rozumime, reknu jim jak se rizoto dela a co myslite ... donesou mi parboled ryzi paremzan mixly ementalem a do toho zadna cibilka, zadne vino a ani ten vyvar to nevidelo, natoz aby byla parmezanova omacka ... mel jsem hlad a ten s kym jsem tam sel je pry nejak znal, ale mel jsem 100 chuti jim to jit vratit ... no popravde mel jsem 100 chuti jit zastrelit toho deb* co si hraje na kuchare a jeste za to chce penize.
Takze ted vim, ze ani moravskeho vrabce si nemam v bohemii kupovat, protoze bych dostal veprove
10. 11. 2012 07:53
mám hlad, vypadá to luxusněěěěěěě
10. 11. 2012 00:51
9. 11. 2012 22:08
9. 11. 2012 18:50
vypadá to úžasně
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 8 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 32 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: moravský vrabec kluci v akci moravsky vrabec vepřový vrabec kluci v akci vepřový vrabec - nejlepší recept moravský vrabec se zelím video nejlepší moravský vrabec kluci v akci moravský brabec mor.vrabec moravky vrabec video recepty moravský vrabec recept na moravské vrabce česnekorajčatová směs šťáva k moravskému vrabci moravský vrabec recept moravský vrabec se zelím výborný moravský brabec video moravský vrabec recept video mor vrabec mor%vrabec zelí k moravskému vrabci
Suroviny: plecko vepřové, slanina uzená, cibule, česnek, sádlo, olej, pepř, kmín celý, sůl, jíška, párátka
Česko-moravský vrabec (sparrow)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWok
24 názorů