Cizrna z jihu Čech (příloha)
Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 601 kJ / 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,64 g |
Tuky | 15,32 g |
Vláknina | 88,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 85,06 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 4. 2014 00:02
Ted to delam v New Orleans a vypada to slibne-uz se tesime na veceri....
Jim a Ali
Jim a Ali
10. 12. 2013 18:53
Konečně jsem našel ten správný "budechutnat" recept na cizrnu.
Ještě jsem ji nejedl a nedávno jsem ji ze zvědavosti koupil. Takže s uzeným to beru šéfe a vyzkouším
Ještě jsem ji nejedl a nedávno jsem ji ze zvědavosti koupil. Takže s uzeným to beru šéfe a vyzkouším
27. 12. 2012 23:31
Super,díky za tip na víkendový oběd
15. 12. 2012 16:03
Vaclav Fronek: Moc děkuji, i já jsem dělala poprvé - stejně jako ty - pod heslem: člověk má ochutnat všechno Upravila jsem tak nějak podle sebe a bylo to dobré, určitě jeětě zopakuji
15. 12. 2012 15:56
Ostudně musím přiznat, že jsem cizrnu ještě neochutnal. Ale láká mne to a jistě to jako jihočecha okusím. Člověk má ochutnat všechno. Mám rád hrášek, kukuřici, kus kus, čočku, tak proč ne cizrnu. ZKUSÍM. +BODÍK 7
15. 12. 2012 14:08
1974andrea: Děkuji moc, uzené bylo z malého venkovského řeznictví Lahoda Jen okurky nemám domácí, ty ještě neumím
15. 12. 2012 11:57
Mně by to chutnalo, hlavně s tím uzeným
14. 12. 2012 21:31
Bibinka: Byl to můj první pokus o cizrnu - opravdu jsem ji měla namočenou přes noc a podle receptů z internetu jsem ji vařila hodinu - a po ochutnání byla stále tvrdá. Tak jsem přidala půl hodinky a bylo to akorát.
14. 12. 2012 21:11
Anna Kocikova:já cizrnu v plechovce používám a její příprava je velmi rychlá
14. 12. 2012 20:57
Hezky připravená dobrůtka+Jen já ,když vidím,že se má něco vařit delší dobu(cizrna,hrách,fazole)tak mi vždycky naskáčou pupínkyAle viděla jsem cizrnu v plechovce,tak vyzkouším
14. 12. 2012 20:01
Sunny, jsem čistokrevná jihočeška, ale takto upravený recept neznám a co mě zaráží je, že cizrnu vaříš 1 a půl hodiny, už jsem jí párkrát dělala, ale takhle dlouho nikoliv-zvlášť, když byla namočená
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 54 sekundami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 8 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 10 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 11 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 13 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Další recepty
Tématické fráze: cizrna jako přiloha jak upravit cizrnu cizrna recepty cizrna jako příloha k masu cizrna jako příloha recept ůprava cizrny jak správně vařit cizrnu cizrna recepty jako přílaha cizrna jako příloha recepty obed z cizrny ciyrna cizrna recepty jako příloha cizrna příloha k masu cizrna jako prilohaa recepty z cizrny recepty cizrna jako příloha cizrna úprava cizna jako příloha recept cizrna jako priloha recepty z cizrny jako příloha
Suroviny: cizrna, bujón zeleninový, bobkový list, špek, cibule, mouka hladká, sůl, pepř, majoránka, česnek
Cizrna z jihu Čech (příloha)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y2L7
11 názorů