Špagety à la puttanesca
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 808 kJ / 1 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,91 g |
Tuky | 11,24 g |
Vláknina | 33,19 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 802 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 359,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Klasický italský recept.
Je několik různých výkladů vzniku názvu.
Zde si můžete počíst, je to docela zábavné ;-):
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 12. 2015 21:44
15. 5. 2014 18:46
15. 5. 2014 14:55
22. 3. 2014 06:05
22. 3. 2014 00:49
21. 3. 2014 13:30
15. 3. 2014 06:27
15. 3. 2014 01:00
tak sa to má robiť keď sa varí talianska kuchyna rýchlo jednoducho chutne a zo skutočných surovín
14. 3. 2014 22:30
13. 3. 2014 19:44
13. 3. 2014 19:18
12. 3. 2014 21:57
12. 3. 2014 21:35
12. 3. 2014 19:24
12. 3. 2014 18:35
hosta: Děkuju, taky nám chutnalo
BUBAK: Jarko, ne TAKY, ale TOHLE je italské jídlo.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 5 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 10 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 32 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 38 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 47 minutami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 57 minutami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 1 hodinou
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 1 hodinou
Banánová buchta - hrnková
Vroutek uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Kapary v naší kuchyni: Mají výraznou chuť a hodí se na dochucení některých jídel, podobně jako olivy
Olivy jsou jedinečnou lahůdkou nejen středomořské, ale i naší kuchyně. V mnoha jídlech jsou nepřekonatelné
Další recepty
Tématické fráze: špagety putanesca špagety alla putanesca penne putanesca putanesca těstoviny putanesca spagety ala putanesca penne alla puttanesca omacka putanesca ala putanesca omáčka puttanesca kapari wikipedie těstoviny alla putanesca spaghetti alla puttanesca špagety ančovičky penne ala putanesca špagety puntanesca spageti putanesca spagety s ancovicky penne puttanesca špagety a la putanesca
Suroviny: těstoviny špagety, rajče, rajče, ančovičky v oleji, olivy černé, kapary, česnek, feferonka, nať petrželová, koření oregáno, olej olivový, parmazán
Špagety à la puttanesca
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ao0z
50 názorů