Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špagety s brokolicí a ančovičkami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 3. 2013 13:23

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 928 kJ / 1 656 kcal
Bílkoviny67,40 g
Tuky9,55 g
Vláknina34,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 646 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy308,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

zdroj:

volně podle Apetitu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

hosta hosta

28. 3. 2013 16:29

Jitkas:no vidíš, už jsem to někde četla a ted jsem si to nevybavila, ale kvalitní olivový olej to jistil, bylo to moc dobré

Jitkas

28. 3. 2013 16:27

hosta: I na to mame takovy mensi trik, osmazis vse na oleji(nedavej ho moc), testoviny slijes, zachytis si trochu vody z vareni(tak pul hrnku), odeberes si trochu usmazena strouhanky na zaverecne posypani a testoviny vhodis na panev, kde jsi strouhanku smazila a kde ji jeste mas. Prohazis testoviny se strouhankou, kdyz je to moc suche, prikapnes trochu vody zadrzene v hrnku a trochu oliv. oleje za syrova. Ten da vsemu smrnc syroveho oleje, strouhanka ti ho nevypije a testovina se omasti s pouzitim mene oleje(celkove). Muzes vse jeste pohazet petrzelkou, hodi se k ancovickam, a strouhankou, co mas na posyp. Snad je to jasne, moje cestina neni zrovna moc ok.,jsem si dobre vedoma.

hosta hosta

28. 3. 2013 15:38

Jitkas:nějak jsem neměla odvahu tam dávat ještě parmezán, aby se netlouko s chutí těch ančoviček, ale možná by to šlo. Je fakt, že oproti receptu jsem nešetřila olejem, ta strouhánka to hodně pila a byla by "dusivá"

Jitkas

28. 3. 2013 15:29

hosta: pangritato je po "americku". Pravdepodobne je to prelozene z anglictiny. Jeste dodam, ze je tam hrozne dobry jak parmezan, tak i pecorino. Pust ci ne, ja osobne pridavam.

hosta hosta

28. 3. 2013 15:11

Jitkas: Díky za komplexní zhodnocení (díky bohu kladné:-D). Výraz "pangritata" jsem převzala z Apetitu, ale spousta kuchařských stránek, vč. J.Olivera je používá taky, tak možná je oboje dobře. Ale to je fakt maličkost. Díky:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 3. 2013 14:59

Chutná dobrota,mňam:-p:yes::-K

Jitkas

28. 3. 2013 14:51

hosta: Cesnek urcite ano, kdo ho nemusi, da cely a pak vynda. V opacnem pripade, jak pisete Vy. Strouhanka je pangrattato, ale to je malickost. A i ty ruzicky se vari primo s testovinami, jenom se pridavaji k testovinamo neco pozdeji, nez kousky kostalu. Zalezi na dobe vareni testovin. Proste se hodi 3-5min pred koncem. Takto jde varit testoviny i s kvetakem, tez moc dobre. Jinak osmazena strouhanka se pouzivala vzdy, kdyz se drzel pust, nebo pri priprave testovin s rybou a tez, kdyz dosly penize(coz bylo asi hodne casto). Osmazene strouhance(dela se i bez cesneku i ancovicek), se obecne rika parmezan chudych. Recept jste zvladla na jednicku, mocinky moc!!!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špagety s ančovičkou špagety s brokolicí těstoviny s brokolicí a ančovičkami pangritata spagetti s brokolici recept s ančovičkama těstoviny s ančovičkami a brokolicí spagety po americku křupavé těstoviny s brokolicí těstoviny s ančovičkami spagety s kvetakem acovicky pokrmy s ančovičkama špagety pangritata ‪#‎pangritata‬ strouhanka je parmazan chudych recept na spagety s ancovickou špagety chudých špagetti s ančovičkami spagety s brokolicií testoviny ancovicka recept

Suroviny: těstoviny špagety, olej olivový, brokolice, ančovičky v oleji, chilli paprika čerstvá, strouhanka, sůl, pepř, česnek

TopRecepty.cz

Špagety s brokolicí a ančovičkami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7y6w