Vepřové závitky s kapary

maris Kuchařka: maris

Vepřové maso 3 názory

Suroviny

500 g vepřového masa (plátků)
kyselé okurky
sardelová pasta
kapary
hořčice
100 ml červeného vína (suchého)
l cibule (menší)
vývar
1 lžíce hladké mouky
lžíce másla
olivový olej
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa potřeme hořčicí a sardelovou pastou, osolíme, opepříme a zabalíme do každého okurku. V kastrolu rozehřejeme máslo a olej, necháme zesklovatět drobně nakrájenou cibulku, vložíme závitky, prudce opečeme, podlijeme vínem, vývarem a dusíme do změknutí.

  2. Hotové závitky vyndáme, v trošce vody rozmícháme mouku, vlijeme do šťávy, přidáme kapary a necháme provařit. Omáčku případně dochutíme hořčicí, sardelovou pastou a vrátíme do ní závitky. Kdo má rád, může na závěr zjemnit smetanou. Podáváme s rýží. Opatrně se solí, sardelová pasta je velmi slaná.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 316 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové závitky s kapary

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: capari vepřové závitky capari wikipedie co je capari vepřové na kaparech capari recepty vepřové maso s kapary zavitky vepřové maso s kapari vepřové maso na kaparech capari-recepty na kaparech vepřové plátky s kapary wikipedie kapary plod kapary cena vepřové závitky recept kotlety na kaparech ančovičky wikipedie vepřové maso na kapari

Zapomněl/a jsem heslo