Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špagety podle Roberta Strazzullo ( Spaghetti alla Carbonara )

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 9. 2013 19:49

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 035 kJ / 3 115 kcal
Bílkoviny144,09 g
Tuky85,98 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 2,76 g
Sůl6,61 g
Sacharidy430,06 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na tento pokrm Roberto Strazzullo ale používá uzená líčka na která jsem tedy ale nikdy nenatrefila.

Jídlo je velmi chutné, ale fotky, tak ty tedy nejdou nic moc nafotit...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

xjurny xjurny

21. 9. 2013 16:56

V diskuzi se prosím držte tématu :-).

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

14. 9. 2013 17:56

danielle72: díky Danuško;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

14. 9. 2013 17:56

Jitkas: děkuji Jituško, doplním, četla jsem o té semolinové mouce, ráda bych to někdy vyzkoušela. Díky za příspěvky, jsi šikulka;-);-)

Jitkas

14. 9. 2013 07:03

Mysko, ve slove spaghetti ti chybi jedno T. Jinak pri vyrobe bezvajecnych spaget je semolinova mouka absolutne nutna. Je z tvrde psenice, z normalni mouky by ty spaghetti proste nesly udelat. Teoreticky ano, ale pri vareni by se totalne rorvarily.

danielle72 danielle72

13. 9. 2013 23:02

To je hodně zajímavé - a láká k vyzkoušení ;-):-p:yes:

janvotruba

13. 9. 2013 22:40

Recept zařadím do jídelníčku. Líbí se mi moc:yes::-p

mariku

13. 9. 2013 21:24

To je bomba s tím žloutkem:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

13. 9. 2013 19:15

Děkuji všem:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

13. 9. 2013 17:31

Jitkas: děkuji za vysvětlení, zkusila jsem to poprvé podle jmenovaného kuchaře, byla jsem sama zvědavá, jak to dopadne, i mne přišlo moc cukru a soli, ale pak jsem ho hravě vyndala, moc jsem tomu zpočátku nevěřila, ale je to dobrý "fígl";-)

Jitkas

13. 9. 2013 17:18

magdalenka: Tvoje recepty idem, tez dekuji a moc.

Jitkas

13. 9. 2013 17:05

Andrea: presne tak, jako kdyz marinujes cerstveho lososa v soli a cukru.

maris maris

13. 9. 2013 17:04

varilamyskakasicku: děkuju, ten já nekupuju, proto neznám;-):-)

1974andrea 1974andrea

13. 9. 2013 16:59

Jitkas:Takže jsem se trefila, že to žloutek dehydruje;-), díky:-K

magdalenka magdalenka

13. 9. 2013 16:56

Jitkas:Každý tvoj príspevok vítam, značne mi rozširuješ obzory. Vďaka. :-K M.

Jitkas

13. 9. 2013 16:54

Takto uprevene zloutky jsou jednim z"figlu" molekularni kuchyne, cim dele je ve smesi soli a cukru nechate, tim vice se zloutek dehydruje a tvrdne. Ty hodne "suche" se strouhaji a pouzivaji k posypu napr. testovin omastenych jen maslem, ci obycejneho rizota s parmezanem. Ten hodne mekky lze dat na tatasky biftek, ci polozit na kremovou polevku.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: výroba špaget špagety toscana špagety carbonara recepty blesk výroba špaget recept špagety toscana recept recepty sama doma spagety panna přístroj na špagety recept penne alla toscana marinovaný žloutek spagety vyroba sama doma špagety carbonara toscana špagety špagety carbonára po italsku recept na špagety carbonara špagety ,,toscana špagety ,,toscana špagety toskana vyroba zeleninovych spaget obrázek špagety po italsku

Suroviny: šunka uzená, těstoviny špagety, parmazán, smetana, žloutek, vývar hovězí, sůl, pepř mletý, žloutek, cukr, sůl

TopRecepty.cz

Špagety podle Roberta Strazzullo ( Spaghetti alla Carbonara )

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vw6X