Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“
Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Energie | 11 873 kJ / 2 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 190,65 g |
Tuky | 96,92 g |
Vláknina | 38,35 g |
Cholesterol | 1,84 g |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 4,30 g |
Sacharidy | 285,46 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 12. 2016 22:44
8. 3. 2015 10:00
7. 3. 2015 21:59
Pepíčku,Tvé recepty jsem zatím vždy hodnotila kladně,ale tady vážně nemohu...
7. 3. 2015 20:37
Zavarku obvykle varim zvlast, nemame radi zakalenou polevku.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 2 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 26 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jaké knedlíky patří do české kuchyně. Jaká je jejich základní příprava
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: recept na mraky- zavářka do polévky knedlíčky strouhani strouhání do polévky strouhani z jater strouhání do polévek knedlíckova polévka knedličkova jatrova polévka recept banketky kladno recepty paní hajné ze „šlajfu
Suroviny: kost hovězí morková, hruď hovězí, cibule, mrkev, petržel, celer, česnek, pórek, pepř, koření nové koření, sůl, játra vepřová, strouhanka, vejce, majoránka, květ muškátový, cibule, česnek, pepř, sůl, mouka hrubá, vejce, pepř, sůl
Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klWx
4 názory