Vřetena se strouhaným sýrem a kečupem

Suroviny

600 g vařených těstovin
150 g strouhaného moravského bochníku, eidam
pepř
sůl
kečup
2 lžíce oleje
3 lžíce bešamelové omáčky:
1 lžíce másla
1 lžíce polohrubé mouky
2 dl mléka
špetka soli
2 lžíce pažitky

Postup přípravy receptu

  1. Horké těstoviny po okapání smícháme s olejem, bešamelem a částí strouhaného sýra. Prohřejeme, osolíme, opeříme a na míse posypeme zbývajícím sýrem. Nakonec pokapeme kečupem a posypeme pažitkou.

  2. Bešamelová omáčka: Na másle zpěníme mouku a připravíme světlou jíšku, do níž vmícháme mléko, povaříme čtvrthodinku za stálého míchání a jemně osolíme.

Komentáře k receptu Vřetena se strouhaným sýrem a kečupem

Tématické fráze: těstoviny s kečupem testoviny s kecupem a syrem těstoviny recepty s kečupem těstoviny se sýrem a kečupem omacka na testoviny s kecupem těstoviny se strouhaným sýrem makarony s kečupem testoviny s kecupem za peceni bešamelová omáčka se sýrem atsuyaki tamago testoviny skecupem těstoviny vřetena recepty se strouhanymsyrem testoviny kečup a sýrem těstoviny ze sýrem a kečupem omacka s kecupem těstoviny s patizonem pomazanka-se-strouhanym-syrem kuřecí maso s kečupem a těstoviny omáčka ze strouhaného sýra