Chleba z naší vesnice
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 952 kJ / 1 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,55 g |
Tuky | 6,01 g |
Vláknina | 15,47 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,23 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 238,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/chleba-z-nasi-vesnice/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 8. 2023 08:49
5. 8. 2023 07:59
Jsem moc ráda, že se ti pečení tak daří a děkuji za foto
4. 8. 2023 19:25
Môj kvások už je silný, pracuje od februára - pečiem dvakrát týždenne s ním, takže rozkvas použitý už po 7 hodinách, použila som autolýzu aj fermentáciu, aj som prekladala v mise. Časy kvasenia tiež iné, piekla som iba na nahriatom plechu. Chlieb je výborný, chutí každému a kváskovanie je závislosť. (Pridávam foto.)
21. 5. 2023 14:08
20. 5. 2023 20:50
7. 12. 2019 15:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 31 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 43 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 58 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 1 hodinou
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
7 nejlepších chřestových receptů. Populární chřest se dá vařit, zapékat, smažit i grilovat. Pochutnáme si na polévkách a salátech
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: překládání chleba jak dlouho kyne chleba jak dlouho pečeme chleba jak dlouho kyne těsto na chleba jak překládat chleba překládání těsta na chleba pekárnománie recepty jak dlouho kyne kvaskovy chleb těsto na chleba jak se překládá těsto na chleba recept na chleba překládání chleb postup prekladani chleboveho zesta jak. dlouho kyne testo na chleba lopatka na chleba překládání těsta na chléb jak prekladat chlebove testo jak se překládá chleba jak dlouho kyne těsto na na pečení chleba jak dlouho kyne chleba v ošatce
Suroviny: kvas žitný, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, voda, voda, mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, otruby pšeničné, sůl, kmín celý
Chleba z naší vesnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0nzK
6 názorů