Listový závin bez překládání
Těsto je univerzální, chuťově neutrální, není v něm cukr a tak se může plnit sladkými i slanými náplněmi. Těsto nenecháváme zbytečně v teple, je dobré ho vkládat do trouby co nejchladnější, potom více lístkuje.
Suroviny pro 3 kusy
3kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 192 kJ / 2 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,84 g |
Tuky | 140,61 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 685 mg |
Sodík | 757 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 234,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Listový závin bez překládání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljM
Moje poznámka
Listový závin bez překládání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljM
Nejnovější recepty
Bazalková pomazánka
Přidáno před 18 minutami
Frgály raz dva
Přidáno před 5 hodinami
Smažená treska
Přidáno před 9 hodinami
Citronové cookies
Přidáno před 11 hodinami
Skládaný hotdog
Přidáno před 12 hodinami
Špízy s ovesnými vločkami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovice s gulášovou šťávou
kimil před 53 minutami
Dýně pečená s česnekem a tymiánem
sauce1 před 57 minutami
Krtkův dortík na plechu
Virtuous0112 před 58 minutami
Křehký mřížkový koláč
Pavel Janak před 1 hodinou
Nejlepší špenát
Mirek22 před 2 hodinami
Třená dvoubarevná bábovka
janina8 před 2 hodinami
Pomerančový koláč podle Annabel Langbein
abuela před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
jejeje před 2 hodinami
Krupicová kaše
Chipmunks před 3 hodinami
Tématické fráze:
listový závin,
jablečný štrůdl z listového těsta,
listové těsto bez překládání,
listový závin s tvarohem,
štrůdl s mákem,
štrůdl s tvarohem,
jablečný závin s tvarohem,
překládání listového těsta,
listový závin s jablky,
jablečný štrůdl s tvarohem,
překládaný štrůdl,
listový závin s mákem,
pečení listového těsta,
listové těsto s mákem,
listový jablečný závin,
lístový štrůdl,
jablečný závin recept,
štrůdl s tvarohem a jablky,
jablečný závin s mákem,
jablečný štrůdl s mákem
Suroviny:
mouka hladká,
tuk hera,
voda,
ocet,
žloutek,
sůl,
vejce
Komentáře (14)