Pečený bažant s jablečno-brusinkovou nádivkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 948 kJ / 1 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,71 g |
Tuky | 93,27 g |
Vláknina | 36,00 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 802 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 178,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Příloha šťouchané brambory.
Dneska to byla premiéra.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2014 18:56
Vyhrála jsem bažanta v tombole..letím koupit ingredience a jdu ho udělat..tento receptík se mi moc líbí
12. 2. 2013 16:56
I enjoy the efforts you have put in this, regards for all the great content
8. 1. 2013 12:30
senky:
Anna Kocikova:děkuji
Anna Kocikova:děkuji
7. 1. 2013 22:32
Hani, velice zajímavá nádivka Bažanta jsem kdysi, jako mladá holka jedla, ale moc nás nenadchnul, musím vyzkoušet a snad změním názor
7. 1. 2013 21:37
Haničko,vypadá to báječněKrásně jsi to připravila
6. 1. 2013 18:21
Jana Remkova:taky bych si dala repete, Jani měla jsem štěstí toho bažanta dostala sousedka, ona je sama tak mi ho dala. Jedla jsem ho poprvé a byla to dobrota
6. 1. 2013 18:17
fb.lib: vem jich víc!!
6. 1. 2013 18:11
fb.lib:děkuji příloha šťouchané brambory s petrželkou a smaženou cibulkou
6. 1. 2013 18:08
Chybí recept na přílohu,pastva né jen pro oči ale i pro pusu.Kdyby to šlo dal bych i 10 bodů.Luxus,za týden jedu na chalupu na bažanti.+1
6. 1. 2013 14:52
Všem ještě jednou děkuji
6. 1. 2013 11:22
To bych velmi ráda ochutnala, vypadá to báječně.
5. 1. 2013 19:18
Hani, máš to krásné
5. 1. 2013 17:46
bažanta dělávám jen s brusinkovou nádivkou, zkusím tam příště přidat i ta jablka
5. 1. 2013 17:06
Děkuji všem za komentíky
5. 1. 2013 16:55
Šušli, naozaj krásny recept!
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 2 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 15 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 53 minutami
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 57 minutami
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 1 hodinou
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 2 hodinami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 2 hodinami
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 2 hodinami
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 2 hodinami
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 3 hodinami
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit plech před pečením? Pečicí podložky k opakovanému použití mají řadu výhod
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Další recepty
Tématické fráze: nadivka do bazanta bažant recept pečený bažant pečený bažant s jablky bažant s jablky recept na bažanta recepty na bažanta bazant recepty brusinková nádivka recept na pečeného bažanta bažant s nádivkou pečený bažant recepty recepty z bažanta recept bazant bažant s brusinkami bažant pečený s jablky pečení bažanta oběd z bažanta pečený bažant recept nadivka s brusinkami
Suroviny: bažant, slanina anglická, máslo, sůl, pepř mletý, jablko, brusinky sušené, koření nové koření, jalovec, pepř celý, bobkový list, šalvěj, víno červené suché, koření hřebíček, rohlík, vejce
Pečený bažant s jablečno-brusinkovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GWLy
25 názorů