Pečený bažant
Jemné bažantí maso je zdravé a velmi chutné. Lidé ho jako pochoutku vyhledávají už po staletí. Stačí ho prošpikovat slaninou a upéct spolu s cibulí smaženou na másle. Poté si ho vychutnáme s rýží.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 592 kJ / 2 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,66 g |
Tuky | 272,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 6,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený bažant
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g93
Moje poznámka
Pečený bažant
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g93
Nejnovější recepty
Italský salát se zelím
Přidáno před 11 hodinami
Krémové koňakové řezy
Přidáno před 11 hodinami
Sirup z černého bezu
Přidáno před 11 hodinami
Gnocchi s houbami
Přidáno před 11 hodinami
Candát na másle
Přidáno před 11 hodinami
Sněhový koláč s rebarborou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake
Mapavli před 3 hodinami
Salát s kuřecím masem, opečenou slaninou a parmazánem
Lucie1001 před 11 hodinami
Brownies z červené řepy
Brumaire před 15 hodinami
Plněné jogurtové rohlíčky bez droždí
Nadja před 15 hodinami
Chutné vafle
matyaskiss před 15 hodinami
Fazolový kotlík
Hanynka_1 před 15 hodinami
Velmi šťavnatý moučník
SenBri před 16 hodinami
Bůček s fazolemi
Hombr před 17 hodinami
Salko řezy
horackovapetra před 17 hodinami
Těstovinový salát
Samuel.Souček před 19 hodinami
Tématické fráze:
bažant recept,
recept na pečeného bažanta,
recept na bazanta,
bažant recepty,
pečený bažant na slanině,
bazant,
recepty z bažanta,
recepty na bažanta,
recept bažant,
pečený bažant na divoko,
jak udělat bažanta,
jak upect bazanta,
recepty bažant,
recepty na peceneho bazanta,
jak upéci bažanta,
jak na bažanta,
recept z bazanta,
pecenybazant,
pečeme bažanta,
bažant s rýží
Suroviny:
bažant,
slanina,
máslo,
cibule,
sůl,
vývar masový
Komentáře (3)