Bažant na víně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 898 kJ / 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,51 g |
Tuky | 43,29 g |
Vláknina | 8,79 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 24,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 12. 2012 14:37
5. 8. 2010 19:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 18 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 20 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 28 minutami
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 31 minutami
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 32 minutami
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 33 minutami
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 34 minutami
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 46 minutami
Drožďová pomazánka podle Matyska
janatka uvařila před 48 minutami
Rýžový nákyp s broskvemi
Zombijec uvařil před 1 hodinou
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Domácí chléb bez hnětení
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jakého pečete beránka? Dáváte přednost piškotovému nebo třenému těstu? Upéct jej můžete i bez formy
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Americké koblihy sloní uši: Velké kynuté placky jsou tenké a křupavé, voní skořicí, božsky chutnají a příprava není složitá
Další recepty
Tématické fráze: bažant na červeném víně a slanině recepty bažant podle pohlreicha recepty-bažant pečený bažant na víně bažant-recepty co s bazantem recepty s bažantem vaření bažant bažant-recept kohout na víně pohlreich pečený bažant na na červeném víně recept-bažant recept s bažantem kuchařka-bažant bažantnavině vaření-bažant top recepty-bažant bažant-připrava pečený bažant s nádivkou vaření bažanta
Suroviny: bažant, slanina, cibule, houby čerstvé, víno červené, vločky ovesné, koňak, sádlo, sůl, pepř, tymián
Bažant na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rK
2 názory