Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 898 kJ / 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,51 g |
Tuky | 43,29 g |
Vláknina | 8,79 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 24,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažant na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rK
Moje poznámka
Bažant na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rK
Nejnovější recepty
Cuketový perník
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 14 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 15 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 58 minutami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 10 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 13 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 13 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 14 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 15 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 17 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 17 hodinami
Tématické fráze:
bažant na červeném víně a slanině,
recepty bažant podle pohlreicha,
recepty-bažant,
pečený bažant na víně,
bažant-recepty,
co s bazantem,
recepty s bažantem,
vaření bažant,
bažant-recept,
kohout na víně pohlreich,
pečený bažant na na červeném víně,
recept-bažant,
recept s bažantem,
kuchařka-bažant,
bažantnavině,
vaření-bažant,
top recepty-bažant,
bažant-připrava,
pečený bažant s nádivkou,
vaření bažanta
Suroviny:
bažant,
slanina,
cibule,
houby čerstvé,
víno červené,
vločky ovesné,
koňak,
sádlo,
sůl,
pepř,
tymián
Komentáře (3)