Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bažant na víně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 3. 2008 12:38

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota2 898 kJ / 693 kcal
Bílkoviny6,51 g
Tuky43,29 g
Vláknina6,41 g
Cholesterol35 mg
Sodík816 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy24,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

sindel.b

16. 12. 2012 15:37

Včera jsem ho dělala podle jiného receptu, v podstatě je to stejné, rozdíl je v pepři, obalené porce v plátcích slaniny a zahuštění záklechtkou - mouka+voda a s přidáním brusinek do šťávy. Včera ho měl manžel s knedlíkem, já s rýží a dneska jsme ho měli s bramborem a myslím, že pro příště to ten brambor vyhrál :-O:-p:-p

***

5. 8. 2010 20:14

Vypadá to mňam..:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bažant na červeném víně a slanině recepty bažant podle pohlreicha recepty-bažant pečený bažant na víně bažant-recepty co s bazantem recepty s bažantem vaření bažant bažant-recept kohout na víně pohlreich pečený bažant na na červeném víně recept-bažant recept s bažantem kuchařka-bažant bažantnavině vaření-bažant top recepty-bažant bažant-připrava pečený bažant s nádivkou vaření bažanta

Suroviny: bažant, slanina, cibule, houby čerstvé, víno červené, vločky ovesné, koňak, sádlo, sůl, pepř, tymián

TopRecepty.cz

Bažant na víně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0rK