Žitný zrníčkový chlebík
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 493 kJ / 1 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,10 g |
Tuky | 6,91 g |
Vláknina | 39,01 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,84 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 305,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Fotila jsem venku, nádherně svítilo sluníčko a od voňavého chleba jsem pořád musela odhánět nezvané hosty :))))
.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 4. 2013 08:55
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
20. 4. 2013 01:30
![:-(( :-((](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/14.png)
![;-( ;-(](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/22.png)
Keď pečiete chlieb, nemusí byť v uzavretej nádobe? čítala som niekde, že to je jediné správne...ale moje dávnejšie pokusy s pečením chleba boli tiež len tak na plechu. Ak ma opustí momentálna depka z pečenia chleba, asi skúsim tiež formu na tortu
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
19. 4. 2013 15:14
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
19. 4. 2013 10:44
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
19. 4. 2013 10:26
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
19. 4. 2013 10:11
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
19. 4. 2013 09:33
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
19. 4. 2013 09:29
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
Kvásek přikrmuji 1x denně, zatím pokaždé nakyne po nakrmení, pak klesne. Zatím nemění barvu, je kyselý, ale není cítit po acetonu a bublinkovatí.
19. 4. 2013 09:23
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
pipre: Jani, tak nedávej nic (ála Babica
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Jak často teď krmíš kvásek a jak reaguje?
18. 4. 2013 18:39
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
18. 4. 2013 13:37
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
18. 4. 2013 12:24
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
18. 4. 2013 12:08
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
18. 4. 2013 12:02
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Krůtí kostky v citronové marinádě s žampióny
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru
Přidáno před 18 hodinami
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Přidáno 16. 6. 2024 22:10
Polévka BORŠČ
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Právě bylo uvařeno:
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Macetka uvařil před 3 hodinami
Žampionový krém
Libca1954 uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
renali uvařila před 6 hodinami
Šunkofleky
f1.krejcik uvařila před 6 hodinami
Uzená polévka s kroupami
hurcik.pavel uvařila před 7 hodinami
Banánové brownies
simapohankova uvařila před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
simapohankova uvařila před 7 hodinami
Žemlovka jako od babičky
Ancavole uvařila před 9 hodinami
Hořčice z cukety
LuKrajKa uvařila před 9 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: žitné otruby žitné otruby recepty žitný chlebík zrníčkový chlebíček zrnickove pecivo žitné otruby recept kvasek z otrub žitný otruby rozkvásek pečivo z žitných otrub žitné otruby, recepty zrníčkové placky zrníčkový chléb recepty recept kváskový zrníčkový chleba v pekárně kváskový chléb po upečení mazlavý zitny s pohankou zrníčkový chléb jak dlouho nechat kvasit kvásek? zrníčkový chléb recept zitni kvásek suchy
Suroviny: kvas žitný, mouka celozrnná žitná jemná, mouka žitná chlebová, voda, voda, sůl, pšenice, mák, mouka žitná chlebová, tuk, otruby
Žitný zrníčkový chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkvV
14 názorů