Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota8 905 kJ / 2 128 kcal
Bílkoviny61,10 g
Tuky35,08 g
Vláknina25,15 g
Cholesterol9 mg
Sodík6 469 mg
Sůl16,15 g
Sacharidy379,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

janka

19. 5. 2016 16:35

jaké množství mám nastavit na pekárně... 750-1000-1250?:-(

akraška

20. 5. 2012 11:29

Výborný chleba!!! :yes: Díky za recept! Bude u nás často.
Peču už několik let a tento je z těch základních nejpovedenější. Výborně chutná a nedrolí se. (A nemusela jsem při míchání přisypat ani gram mouky.)
Olej jsem dala olivový, ocet jablečný.

Lenka

11. 9. 2011 12:48

Gábina: Gábi, ne po posledním kynutí, ale před ním! Tedy po posledním míchání, jinak bys zničinila nakynutí, kdybys vytahovala až po něm a chéb by "čapl".

tejna

24. 1. 2011 01:06

Takže přátelé, to je přesně ono. Právě jsem dopekl a je to vážně moc dobré. Dávám rozhodné :yes:. Martin

petra

2. 1. 2011 15:54

k Vánocům jsme dostali domácí pekárnu a rozhodli jsme se zkusit váš chlebík. Chlebík se povedl a i chuťově je výborný, krásně měkký a nadýchaný. Přidali jsme sezamová semínka. :-):yes:

radusek

7. 12. 2010 15:25

Dobrý den,Váš recept na chlebík se kterým jsem hodně spokojená,jsem dala kamarádce...a sama řekla,že peče už jen tento chleba....Je opravdu skvělý....Vyzkoušela jsem i další recepty,ale byla jsem hodně zklamaná...Tento chleba nemá konkurenci:-D

radusek

29. 10. 2010 14:36

Děkuji za tento recept.Chlebíček je moooc dobrý,křupavý,a vydrží dlouho čerstvý.Sama přidávám lněná semínka kromě drceného kmínu i celý kmín a místo lžičky droždí dám ještě 1/4 navíc.....a lahoda je na světě.....\ještě jednou děkuji a dávám bodík:-):-D

maiveta

7. 1. 2010 16:25

Děkuji za radu,pekárnu jsem dostala k vánocům,tak sbírám zkušenosti.

Gábina

7. 1. 2010 16:04

Gábina

7. 1. 2010 16:01

Iveto, háky lze vyndat po posledním kynutí. v návodu bys měla mít uvedenou tabulku, jak dlouho trvají jednotlivé fáze daného programu.

Iveta

7. 1. 2010 15:35

Chtěla bych se zeptat, jestli někdo z Vás vytahuje vrtuli před pečením,aby chlebíček neměl v sobě díru.Pokud ano,tak ve které fázi. Děkuji za radu. Ivča

cathleen

3. 7. 2009 10:03

Dělala jsem bez mléka, jen z vody a přidala dýňová semínka a:yes:

janatka

17. 7. 2008 18:47

také máme tento chléb rádi,ale ještě jsem nedávala nikdy ocet.Přidávám osmaženou cibulku a slaninu.:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žitný chléb z domácí pekárny žitný chleb v domácí pekárně domácí žitný chléb domácí žitný chleba do trouby domácí žitný chleba recept na domácí žitný chléb žitný chléb domácí pekárna žitný chléb do domácí pekárny domácí chleba z žitné mouky pšenično-žitný chléb žitný chleba v domácí pekárně domácí chléb z žitné mouky žitný chleba z domácí pekárny domaci chleb ze zitne mouky domací chleba ze žitné mouky recept na zitny chleba z domaci pekarny žitný chleba domácí pekárna domácí pekárna žitný chléb domácí žitný chléb v troubě žitná mouka do domácí pekárny

Suroviny: mouka hladká, mouka žitná chlebová, mléko, voda, ocet, olej, sůl, cukr, droždí, kmín drcený

TopRecepty.cz

Pšenično - žitný chléb

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xxx