Křupavé brambory s tymiánem
I jednoduché a snadné pokrmy mají své kouzlo. Takové dokřupava upečené brambory, vonící po česneku a tymiánu, můžete připravit jako přílohu k masu, nebo jako samotné jídlo.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
1 větší porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 068 kJ / 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,24 g |
Tuky | 28,09 g |
Vláknina | 9,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Všechny ingredience si upravíme podle množství brambor a vlastní chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 8. 2021 11:42
21. 1. 2017 17:05
21. 1. 2017 15:54
11. 6. 2013 12:05
11. 6. 2013 09:48
11. 6. 2013 09:37
Jinak jsem je dělávala jen na sucho s troškou muškátového oříšku a solila až na talířku. Taky nám takto moc chutnají. Teď to budu střídat
10. 6. 2013 23:00
10. 6. 2013 20:41
10. 6. 2013 20:32
10. 6. 2013 20:21
7. 6. 2013 15:59
7. 6. 2013 15:55
7. 6. 2013 15:32
Crisp je jedna z funkcí multifunkční trouby, používaná na pečení na speciálním "crisp talíři" - vypadá jak obyč. teflonová forma - viz poslední fotky u koláče:
http://www.toprecepty.cz/recept/26794-kolac-lineck...
Funkce crisp umožní upečení do křupava seshora i zespodu jako při tradičním pečení, ale za podstatně kratší čas.
http://www.nejlepsiceny.cz/nadobi-do-mikrovlne-tro...
7. 6. 2013 14:33
7. 6. 2013 11:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Špenátové lívance s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prso s květákovo-mrkvovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Proužkovaná střecha
Přidáno před 14 hodinami
Hořčicové řízky z krkovice a můj bramborový salát
Přidáno před 15 hodinami
Koláč ze špaldové mouky s kompotovaným ovocem a mandlemi
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Právě bylo uvařeno:
Červená řepa "Fajnovka"
bohdana uvařil před 1 hodinou
Šunkofleky
bohdana uvařila před 2 hodinami
Vydatná fazolová polévka s koprem
Kerysha uvařil před 2 hodinami
Podzimní hruškový koláč
Jasek uvařila před 3 hodinami
Domácí sekana se sýrem
Myslivost uvařil před 3 hodinami
Hranolky z máslové dýně
Lenka1980 uvařila před 3 hodinami
Lehký cottage salát
Eva07 uvařila před 4 hodinami
Dýňový cheesecake podle Pavla Berkyho
Saratice uvařil před 4 hodinami
Španělský ptáček
jana.preislerova@seznam.cz uvařila před 6 hodinami
Ovocný dortík se želatinou
barbora-cz uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na ty nejlepší francouzské brambory? Co nejtenčí plátky brambor jsou základ, chuť vylepší tučná smetana i správná směs koření
Křupavé gnocchi z trouby jsou neodolatelně chutné. Videonávod poradí, jak na to
7 nejlepších bylinkových receptů. Které bylinky se hodí nejlépe k dochucování pokrmů a snadno se pěstují na zahradě
Další recepty
Tématické fráze: brambory s tymiánem pečene brambory s tymianem tymiánové brambory křupavé brambory brambory s timiánem recepty s tymiánem křupavé brambory z trouby zapečené brambory s tymiánem brambory s tymiánu křupavé pečené brambory křupavé pečené brambory pečené krupave brambory brambory na tymiánu pečené brambory v troubě s tymiánem brambory v troube s tymianem brambory crisp recepty brambory s tymianem jak upéct křupavé brambory crisp brambory křupavé brambory v trobě
Suroviny: brambory, paprika čerstvá červená, mouka hladká, sůl, tymián, kmín celý, olej, česnek
Křupavé brambory s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjkx
35 názorů