Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

31. 5. 2010 08:47

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie267 kJ / 64 kcal
Bílkoviny1,26 g
Tuky0,72 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lze podávát i s zeleninovým salátem nebo zelenýma fazolkama povařenýma 5 min ve vodě a osmaženýma se slaninou na pánvičce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dagmar Kubíčková

26. 10. 2015 20:20

Pan Polreich má skutečně velkou fantazii, jsme stejný ročník.
Můj obor. je také gastronomie. začátek-Interhotel.Pstruh, podle
mého názoru je nejlepší jen, sůl,paprika a kmín,nakonec citrón.
Příloha vařený brambor,cibulka, orestovat anglickou slaninu nakonec
kadeřávku.V jednoduchsti je vždy krása kuchařského umění. Všichni nemůžeme být stejní a každý hájí své. Přeji dobrou chuť.Dag.Kubíčková.:-K

Jarmilktp

24. 3. 2014 14:21

Myslím, že Polreich je zásadně proti citronu v rybě před pečením, dává se až nakonec aby se z masa nestalo bláto :)

briah

26. 1. 2014 15:04

Bohužel, u tohoto receptu je jedna velika chyba - pect rybicku s citronem ktery ma kuru, kdo zkousel a pise, ze vyborne - nezkusil. Vse zhorkne, nikdy citon s kurou, at uz se to tyka svickove, nebo pstruha - to je zaklad. Jinak je to recept dobry.....az na tu kuru

hypogriff

1. 10. 2012 16:56

Právě jsem dojedla a bylo to vynikající :-* Jednoduché a přitom skvělé. A měla jsem to jen s celozrnným pečivem. Posílám bod.:-)

yanull yanull

1. 6. 2010 19:30

Pstruh je moje oblíbená dobrůtka, přiděluji bodíka :-p:yes:

Eliza Eliza

31. 5. 2010 22:12

Jednoduše krásný recept a stejně tak i fotečka...:yes: A luxusní bašta na závěr :-p.

Bibinka Bibinka

31. 5. 2010 10:36

Veroly, to je věru dobrota a já zrovna ty brambory včera dělala a vůbec nevím, že by to byly Polreichovo brambory-dělám tak šťouchané brambory běžně, hlavně hodně té cibulky(dávám 3:-!)a ještě tam hodím hrst pažitky. Jsou výborný a pstruh je pstruh;-)Máš 5.boda

spagetka spagetka

31. 5. 2010 09:14

Tohle dělám a to jsem pana Polreicha ještě neznala :-D:-D:-p:yes:

Veroly

31. 5. 2010 09:13

Ano, pravda, ne každému sedne tahle ojediněla osobnost :-))) ale fakt je ten, že jeho brambory jsou výborný. Vždy jsem preferovala bramborovou kaši, ale od té doby, co mám tento recept dělám pouze brambory s cibulkou. Jinak děkuji za body. Co se týká pstruha, koupila jsem živé v tescu.

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2010 09:06

Veroly, pana Polreicha sice nemůžu ani cítit, nicméně, ryby mám moc ráda a v tvém provedení je to nádhera;-):yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

31. 5. 2010 08:57

Veroly,tak na takovou rybičku mne vždy dostaneš,mám moc ráda ryby a pstruha zvláště,nedávno jsem si ho dala v Jizerkách hmm:-pdávám bod:yes:a recept ukládám;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pstruh na másle podle polreicha pstruh podle zdeňka pohlreicha bramborová kaše podle polreicha recepty pstruh pohlreich pstruh pohlreich pstruh recept pohlreich pstruh na másle podle pohlreicha ryby recepty polreich šťouchané brambory podle polreicha pstruh podle pohlreicha pečený pstruh podle polreicha grilování od polreicha zdenek polreich recepty na ryby kucharka pstruh kuchařka polreicha polreich kuchařka zdeněk pohlreich pstruh pstruh na másle zdeňka pohlreicha ryba se zeleninou podle polreicha pstruh na másle pohlreich

Suroviny: pstruh, citron, tymián, sůl, pepř, máslo, slanina, brambory, cibulka, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7p91