Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavé bramboráky

Do zlatova opečené, kmínem, česnekem a majoránkou vonící křupavé placičky, to jsou bramboráky. Oblíbená klasika z několika několika surovin, patřící k levným lidovým pokrmům našich babiček a dědečků.

Hodnocení receptu je 5,0 (103×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

9. 6. 2010 17:55

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Tento recept najdete
v nové kuchařce!

Naše kuchařka obsahuje
150 nejlepších receptů
včetně tohoto.

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 027 kJ / 484 kcal
Bílkoviny24,36 g
Tuky15,47 g
Vláknina7,70 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 220 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy58,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

oring

9. 2. 2022 11:06

Jsou vynikající. Právě je dělám. Snad jen že používám brambory Red Anna, které jsou téměř bez šťávy, tak přidávám mléko. Tento recept je skvělý.

BronislavaP BronislavaP

18. 2. 2021 09:22

Moc dobrý recept, bramboráky byly výborné :yes::yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

2. 9. 2020 21:28

Cibuli ani mouku nedáváme a bramboráky jsou super,jen brambory trošku mléka,hodně česneku,pepř sůl vajíčko a děláme na lívanečníku,takže jsou to takové mini bramboráčky,ale jou úžasný;-):-K

MilaH MilaH

2. 9. 2020 21:23

Lucifuk: Definitivne!!

MilaH MilaH

2. 9. 2020 21:22

Veronika.Hrozna: 100% s tebou souhlasim!! Cibule doda i ruzovou barvu alepsi chut!! Kmin musi byt!!<3:-K:yes::yes::yes:

MilaH MilaH

2. 9. 2020 21:18

plamenk: Taky pridavam jemne nastrouhanou cibuli. Bramboraky jsou pak i krasne ruzove. Pridavam i kmin.<3:-K:yes::yes::yes:

mika277

27. 3. 2020 18:56

Děkuji za skvělý recept, do bramboráků jsem přidal šunku a do galerie jsem si dovolil přidat fotku.:-):-):-K

kalagan

21. 3. 2020 15:30

HonzaB: A zkoušel jsi to někdy?;-)

Romario

7. 3. 2020 18:21

Dnes opět tato večeře. Nemaji chybu, dnes i s fotkou :yes:<3

dajjin

4. 2. 2020 17:52

Děkuji za recept, je to sice ptákovina, ale mně se vážně nikdy bramboráky nepovedly tak, jako podle tohoto receptu :) ještě do těsta strouháme uzený, partner bez masa ani ránu :-D:-Q

Romario

20. 11. 2019 20:16

Dnes jsem dělala k večeři. Hodně tenké, ať křupou. Výborné:-):yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

15. 9. 2019 10:59

Lucifuk: Ano! Kmín kvůli trávení a cibule kvůli říznější chuti. Nebát se a přidat! Bude to chutné, za to ručím!:-D

Lucifuk

14. 9. 2019 21:24

Veronika.Hrozna: Cibule a kmín???

Ivula23

10. 7. 2019 15:46

Dekuji za recept. Brambiraky moc nedelame a tento je luxusni!!!! <3

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 6. 2019 15:25

HonzaB: Bez cibule a kmínu , bych s tím doma neuspěla. A kmín a majorán dávám po PL lžíci ! Tu strouhanku příště odzkouším, to může být docela fajn !:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak se dělají bramboráky domácí bramboráky domácí bramboráky recept domaci bramborak bramboráky bez mouky křupavé bramboráčky bramboráky bramborak recept recept na bramborak dobré bramboráky dobrý bramborák bramboráky se strouhankou bramborak bramborák se strouhankou bramborák bez mouky zdravé bramboráky jak udelat bramboraky bramboráky recept jak udělat bramborak recepty na bramboráky

Suroviny: brambory, vejce, sůl, česnek, majoránka, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Křupavé bramboráky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1GVP