Domácí paštika z vepřových jater
Domácí játrovou paštiku nechystáme v kuchyni denně, protože výroba je trochu pracnější. Přesto se odhodlejte a zkuste ji připravit podle našeho receptu. Podávat ji můžete s rybízovou omáčkou jako předkrm, ale třeba samotnou na chlebu jako svačinu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 34 553 kJ / 8 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,20 g |
Tuky | 806,86 g |
Vláknina | 45,20 g |
Cholesterol | 2,26 g |
Sodík | 566 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 112,50 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2022 16:56
29. 4. 2017 16:31
Opravdu skvělá paštika. Už ji dělám asi po osmé a jde na dračku. Je o ni velký zájem v rodině,proto,abych nemusel co chvíli kutit,zavařuji ji. Tři hodˇky na 100 st, omnia sklénky ,červené víčka a plnění do 2/3 velikosti sklénky. Jednoduché a dobré.
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
15. 12. 2016 18:15
Díky Marylas
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
13. 5. 2016 16:23
17. 11. 2014 17:36
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
17. 11. 2014 12:10
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
25. 2. 2014 19:10
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
23. 2. 2014 16:48
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
23. 2. 2014 16:30
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
23. 2. 2014 16:24
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
magdalenka: Taky uvažuju, že si udělám větší množství, podle jiného receptu, a zavařím. Kdysi jsme zavařovali při zabíjačce všechno, co se nevešlo do mrazničky.
chocolate: Opravdu se má zavařovat 2 x. Jen nevím jestli po 24 hodinách nebo více. Už jsem to hodně dlouho nedělala
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
praktik: Děkuji za receptík, třeba najde využití
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
23. 2. 2014 00:43
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
22. 2. 2014 20:00
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
22. 2. 2014 19:17
ale mäso sa mi vždy dosť rozvarilo...to robí to dvojité sterilizovanie.
22. 2. 2014 18:54
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
Ptám se jako debil, ale maso jsem nikdy nezavařovala, mezi zavařováním jedna a dvě to má být v lednici?
22. 2. 2014 18:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makrela na cibuli pečená v pečence
Přidáno před 4 hodinami
Ledový salát s tuňákem a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Babiččiny makové rohlíčky
Přidáno před 6 hodinami
Piškotové dortíčky s rybízem
Přidáno před 6 hodinami
Guláš na slanině s francouzskou hořčicí
Přidáno před 10 hodinami
Škvarky z hokkaidó dýně
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Znojemská omáčka s vepřovým masem
ZMonika uvařila před 15 minutami
Vepřové výpečky II
ZMonika uvařil před 17 minutami
Kovbojské fazole s mletým masem
dexulka uvařila před 27 minutami
Jarní bramborový salát
Mistrova uvařila před 43 minutami
Banánové lívance
Andredka uvařil před 56 minutami
Dobrá vitamínová pomazánka s mangem
KatkaCechova uvařila před 1 hodinou
Jahůdkový dortík
mikymajky uvařila před 2 hodinami
Vepřové kostky na houbách
vakl1 uvařila před 3 hodinami
Vepřové plátky v cikánské omáčce
Moanka uvařila před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
marketa.stockova@centrum.cz uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játrová domácí paštika recepty vepřova paštika vepřová paštika recept recept na domácí vepřovou játrovou paštiku domácí paštika z jater jak dlouho zavařovat paštiku vepřová játra paštíka domácí paštika z vepřového masa a jater domácí zabíjačková paštika zabijačková paštika recept na domácí vepřovou paštiku domácí paštika z vepřového masa recept na veprovou paštiku recept vepřová paštika vepřová játrová paštika vepřová játra paštika recepty vepřová paštika s játry pomazánka z vepřových jater zabíjačková domácí paštika jak udelat veprovou pastiku
Suroviny: sádlo vepřové hřbetní, játra vepřová, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, majoránka, kmín drcený, voda
Domácí paštika z vepřových jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v50X
19 názorů