Pomazánka z tresčích jater

toprecepty.cz Kuchař:

Pomazánky 5 názorů

54

Suroviny

100 g másla
tresčí játra z konzervy
citrónová šťáva
1/2 l mléka
lžíce hrubé mouky
kousek cibule
lžička sekané pažitky
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme kašičku z mléka a mouky. Vychladlou přidáváme po lžičkách k máslu a utřeme ji pak s játry. Přidáme jemně sekanou cibulku i pažitku a citrónovou šťávu.

  2. Pomazánku mažeme na chlebíčky, zakapeme citrónovou šťávou, zdobíme petrželkou, plátky rajčat i okurek, sypeme cibulkou na jemno nakrájenou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pomazánka z tresčích jater

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Radek : stoprocentně ne, mají být jen gramy, ne deka. Díky za upozornění na chybu ;-)

    Odpovědět

  • Radek Radek (neregistrovaný)

    100dkg = 1kg = 4 kostky másla :-O

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Příště dám taky méně mléka, ale chuťově je moc dobrá:yes:

    Odpovědět

  • Peťulka Peťulka(neregistrovaná)

    Já taky dělám pomazánku z tresčích jater.Dávám do ní pomazánkové máslo,najemno nakr. cibulku,sůl,může se přidat i lžička obyč. hořčiče.Můj přítel ji zbožňuje :-)) je opravdu výborná,kdo má rád rybyčky dopořučuji:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Tak tohle jsem tady chtěla dát a koukám, je to tady. Pomazánka výborná, opravdu moc. Nedávala bych však po zkušenosti tolik mléka, stačí klidně 3 dcl a ta játra jsem dala dvoje, je to výraznější a moc dobré. Bohužel jsem vůbec nestihla fotit:-//, všechno mi hned snědly kamarádky.;-)

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo