Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí paštika s vepřovým masem

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 7. 2014 16:28

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie16 810 kJ / 4 018 kcal
Bílkoviny265,03 g
Tuky274,20 g
Vláknina15,98 g
Cholesterol 6,47 g
Sodík 3,99 g
Sůl9,41 g
Sacharidy73,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Paštika je trochu chuťově výraznější. Není to na škodu, jen není tak "smetanová". Pokud byste rádi jemnější, doporučuji ji buď rozmixovat s větším množstvím másla, nebo při vaření přidat více smetany či použít smetanu ke šlehání.

Pečivo je vlastní výroby, proto má takové divné tvary :D.

http://hratkyspekaci.blogspot.com/2014/07/domaci-p...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivina Ivina

24. 7. 2014 09:49

:-)Taky dělám občas paštiku z kuřecích jater,ale to vepřové tam zkusím dát příště.

1bozenka

24. 7. 2014 09:16

Kaczik: súhlasím - keď chcem jesť "humus" kúpim si hotový výrobok alebo namiesto kvalitných surovín použijem odpad:-p

olousek 68

22. 7. 2014 07:56

Tak ta musí být luxusní,určitě ji zkusím :yes:

Kaczik

21. 7. 2014 19:19

casino: Prostě jsem odpreparovala ten bílý bordel, v tom případě bude lepší asi říci "vyžilkujeme" :-). Jinak kotleta bylo to nejlevnější, co mi v ten den řezník nabídl. Asi je mi jedno, co si tam kdo vecpe, to už je každého věc. A popravdě mě to maso v té paštice vůbec nemrzí (ač je to kotleta), protože když si chci udělat něco dobrého, tak ať to za to stojí :-)) a v tomhle případě to fakt za to stálo. Navíc to asi bylo naposled, co jsem se do paštiky pouštěla, proč si to potom nedopřát grandiózně. Chtěla jsem to zkusit, ozkoušela, jsem spokojená, takže příště zas něco jiného ;-) :-p. Ale věřím, že markety vám určitě nabídnou nějaký chutný separát s přízviskem paštiky, který vám bude vyhovovat :-D ;-).

casino casino

21. 7. 2014 18:27

Týýý brďo:-O
Kotlety do paštiky:-?
...a dokonce odblaněná kuřecí játra:-D:-D:-D

Ivana Ch

21. 7. 2014 17:19

Taky dělám paštiku, ale jinak, tahle se mě zdá taková lepší, určitě jí vyzkouším:-p:-p:yes::yes:

spagetka spagetka

21. 7. 2014 16:36

S brusinkama kdykoli, zkusím. A i přidám malinko mandliček :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: paštika z vepřového masa paštika s pečeným masem recept domácí paštika domácí paštika z vepřového masa a jater paštika s pečeným masem paštika z vepřového pečeného masa houbová paštika s masem pastika z uzeneho masa pastika z vepřového masa a jater domácí paštika recept recept pastika s pecenym masem játrová paštika s pečeným masem recept paštika z vepřového masa recept paštika z pečeného masa recept pastika s vepřového masa paštiky z vepřoveho masa paštika s pečeným vepřévým masem recept paštika z pečeného vepřového masa paštika z jater a vepřového masa paštika z kuřecích jater s vepřovým masem

Suroviny: játra kuřecí, kotleta vepřová bez kosti, bůček uzený, cibule, česnek, smetana na vaření, máslo, rum, med, sádlo, tymián čerstvý, rozmarýn sušený, jalovec, brusinky, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Domácí paštika s vepřovým masem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rN5w