Hovězí plátek v"Boloňské"omáčce
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 622 kJ / 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,14 g |
Tuky | 16,82 g |
Vláknina | 32,89 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 547 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 33,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme připravit také z vepřového, nebo drůbežího masa. Doba dušení bude kratší.
Na přílohu bylahttp://www.toprecepty.cz/recept/20756-dusena-ryze-...
Složení omáčky ve skle-voda, rajčatový protlak, cibule, rostlinný olej, cukr, paprika, česnek, sůl.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2014 14:55
Andrea:Ti,kteří čtou celý rcp včetně poznámky,vidí i složení omáčky...
12. 3. 2014 11:56
12. 3. 2014 07:54
11. 3. 2014 21:39
11. 3. 2014 19:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno před 23 hodinami
Makový koláč s jablky II
Přidáno 15. 6. 2024 21:35
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno 15. 6. 2024 20:12
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno 15. 6. 2024 17:33
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Právě bylo uvařeno:
Zelná polévka s klobásou
Jan Nemec uvařil před 10 hodinami
Levandulové sušenky I.
Beruna uvařila před 10 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci.
misula29 uvařila před 11 hodinami
Pšenično-žitný semínkový chléb
PetraCy uvařila před 11 hodinami
Banánové brownies
Kamilana uvařila před 12 hodinami
Rychlá kakaová buchta
lid.miroslav uvařil před 14 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
Effina uvařil před 15 hodinami
Bramborový koláč s květákem
Moanka uvařila před 17 hodinami
Květákové placičky
Karoli uvařil před 18 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
kusy.lukas uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Díky Malé pekárně jsem si splnila sen o vlastní cukrárně, říká Naďa Pohlreichová. Největší úspěchy slaví s makovcem
Jídelníček Alžběty Pomořanské, manželky Karla IV.: Dávala si vepřovou pečínku a nesměla jíst mrkev, jež byla blíž k peklu
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Další recepty
Tématické fráze: hovězí plátky doba dušení hovězího masa boloňská omáčka v papiňáku hovezi na duseni hovezi platky s omackou dušení hovezího masa jak dlouho se dusi hovězi maso hovězí plátky recepty hovezi platek jak dlouho dusit hovězí plátky jak dlouho dusit hovezi maso složení boloňské omáčky hovezi doba duseni hovězí plátek recept hovězí omáčky hovězí omacka hovezí plátky recept recepty omáčky obrázky hovězí plátky na houbách hovězí boloňská omáčka
Suroviny: roštěná hovězí, sádlo, cibule, česnek, omáčka boloňská, mrkev, celer, olivy ve slaném nálevu, škrob, sůl, pepř mletý
Hovězí plátek v"Boloňské"omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwNm
5 názorů