Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 270 kJ / 1 020 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,61 g |
Tuky | 26,89 g |
Vláknina | 26,07 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 34,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burgundské dušené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A0p
Moje poznámka
Burgundské dušené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A0p
Nejnovější recepty
Čočka beluga s kořenovou zeleninou a pošírovaným vejcem
Přidáno před 5 hodinami
Linecké pro zamilované
Přidáno před 18 hodinami
Čočková polévka s bulgurem
Přidáno před 19 hodinami
Slaný koláč s hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Barevná srdíčka s perníkovou příchutí
Přidáno před 19 hodinami
Utopenci pro zamilované
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Správně připravená jíška polévku krásně zahustí. Důležitý je poměr tuku a mouky i doba smažení
Bavorské Apfelkücherl aneb Smažené jablečné kroužky: Masopustní specialita voní skořicí a hotová je raz dva
Adolf Hitler jedl maso jen výjimečně a údajně měl v plánu po vítězství ve válce proměnit Němce ve vegetariánský národ
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivý oukrop s olomóckým tvarglem a opečeným chlebem
Danulka52 před 17 minutami
Kokosový koláč s pudinkem a drobenkou
wimra před 32 minutami
Šunkofleky II
Jan Nemec před 46 minutami
Zapékané těstoviny s tuňákem
Kdyzjehlad před 3 hodinami
Zapékané brambory s tvarůžky a kuřecími játry
skopek před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
lunav1 před 3 hodinami
Dušená mrkev
lunav1 před 3 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
lunav1 před 3 hodinami
Vepřové kostky na kmíně a mrkvi
tara23 před 4 hodinami
Hrnečková buchta s ovocem
Theodora před 7 hodinami
Tématické fráze:
burgunská hovězí pečeně,
burgunska omacka,
burgunska pecene,
hovězí kližka recept,
hovězí po burgundsku dita p.,
burgunska hovezi pecene recept,
hovezi klizka recepty,
hovězí v mrkvi na francouzský způsob,
hovězí plecko,
recepty z hovezi klizky,
burbunská omáčka,
burgunská omáčka recept,
dušené hovězí maso,
hovězí kližka po burgundsku,
hovězí po burgundsku podle dity,
burbunská,
maso po burgunsku,
hovezi maso po burgunsku,
hovězí pečeně po burgunsku,
burgunské víno
Suroviny:
kližka hovězí,
máslo,
ramínka vepřová uzená,
cibule,
česnek,
mrkev,
petrželka,
bobkový list,
sůl,
pepř,
tymián sušený,
protlak rajčatový,
víno červené suché,
houby naložené
Komentáře (6)