Hovězí plátky se zeleninou

lenka-m Kuchařka: lenka-m

Hovězí maso 5 názorů

Suroviny

1 kg zadního hovězího masa
1 červená kapie
1 žlutá kapie
6 stroužků česneku
2 rajčata
20 dkg slaniny
1 dcl kečupu
1 cibule (větší)
sůl
pepř
olivový olej
hovězí vývar
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, zalijeme olejem a necháme do druhého dne odležet v lednici.

  2. Druhý den maso zprudka opečeme z obou stran.

  3. Přidáme slaninu, nakrájenou na kostičky, cibuli na kolečka, papriky na proužky, rajčata na kousky a česnek.

  4. Přidáme kečup a vývar a dáme péct do trouby.

  5. Po upečení trochu zahustíme. Podáváme s rýží nebo knedlíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí plátky se zeleninou

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: hovězí zadní recept hovězí kostky na divoko se zeleninou hovězí plátek s rýží jak připravit hovězí zadní recepty hovězí zadní hovězí se zeleninou hovězí zadní recepty hovězí zadní recepty z hovězího zadního hovězí zadní s rýží hovězí plátek zadní hovězí hovězí zadní recepty minutky hovězí zadní bez kosti recepty hovězí na zelenině hovězí zadní plátek recept hovezí zadní zadní hovězí recept zadni hovězí recepty hovezi platek z ryží

Zapomněl/a jsem heslo