Kančí na celeru a víně z pomalého hrnce
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 13 030 kJ / 3 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,75 g |
Tuky | 219,60 g |
Vláknina | 38,00 g |
Cholesterol | 703 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 47,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 8. 2019 19:08
24. 8. 2019 12:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krůtí kostky v citronové marinádě s žampióny
Přidáno před 14 hodinami
Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru
Přidáno před 22 hodinami
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Přidáno 16. 6. 2024 22:10
Polévka BORŠČ
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Právě bylo uvařeno:
Kapustovo-klobásovo-bramborová polévka
ctomala uvařila před 18 minutami
Bábovka s mákem, rozinkami a ořechy
Moanka uvařila před 1 hodinou
Šlehačkové taštičky s jahodami
Jajka77 uvařil před 2 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Macetka uvařil před 7 hodinami
Žampionový krém
Libca1954 uvařila před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
renali uvařila před 9 hodinami
Šunkofleky
f1.krejcik uvařila před 10 hodinami
Uzená polévka s kroupami
hurcik.pavel uvařila před 11 hodinami
Banánové brownies
simapohankova uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
simapohankova uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Víte, jaké jsou nejnovější trendy v přípravě domácích džemů a marmelád? Z čeho se vyrábějí a co se do nich může přidat?
Kapie pozvednou chuť mnoha oblíbených pokrmů. Ať už vaříme guláš nebo čínu, kapie v nich má své důležité místo
Kandované ovoce má ve svátečním pečivu významnou roli. V jakých pochoutkách nesmí chybět?
Další recepty
Tématické fráze: kanci v pomalem hrnci kančí po burgundsku kančí na celeru kančí maso z pomalého hrnce kančí po burgbunsku kančí ražniči kančí maso v pomalém hrnci kanec recepty kančí v pomalem v pomalém hrnci nejlepší kančí po burgundsku kančí na víně s krenem kanec v pomalém v hrnci
Suroviny: plec kančí, cibule, celer, máslo, víno červené, vývar, česnek granulovaný, olej, pepř mletý, sůl
Kančí na celeru a víně z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n1MD
2 názory