Vepřové maso v kapustě v pomalém hrnci

sovicka16 Kuchařka:

Pomalý hrnec 5 názorů

je hotovo dobrou chuť
55
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Suroviny

600 g vepřové plece
1 menší hlávka kapusty
100 g slaniny
4 stroužky česneku
1 lžíce soli
pepř
2 lžíce hladké mouky
200 ml vody
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kapustu nakrájíme na nudličky a spaříme vroucí vodou.

  2. Vložíme do PH promícháme s nadrobno nakrájenou slaninou.

  3. Na kapustu dáme na kostky nakrájenou plec, posypeme najemno pokrájeným česnekem osolíme, opepříme a zalijeme vodou s dobře rozmíchanou moukou.

  4. Vaříme na low cca 6 hod. Jako přílohu podáváme brambory

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky


Ohodnoťte recept: Vepřové maso v kapustě v pomalém hrnci

  • Milo1 Milo1

    Rád vyzkouším. Kapustu mám rád a o vepřovém ani nemluvím. Až vyzkouším, napíši svůj názor. Mějte se hezky... :yes:

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Recept se mi taky líbí a určitě budu dělat;-):yes:

    Brigit: Právě že jak budeš dělat v PH tak v té kuchyni nemusíš "šaškovat" vůbec;-) Můžeš si tam ráno všechno dát a jít po nákupech atd. Pomocí časové zásuvky se ti PH zapne a pak i vypne. Ty příjdeš domů a máš navařeno:yes: Já tohle využívám dost často.

    Odpovědět

  • Brigit Brigit(neregistrovaný)

    Souhlasím s Rišom,já to udělám v papiňáku a bude to za 20min.,nemám čas šaškovat v kuchyni...Jinak to vypadá hodně chutně a dávám bodík.:yes:

    Odpovědět

  • destovka destovka

    Smukoo muzes to varit za polovinu casu (3 - 4 hod.) na High!!!:-)

    Odpovědět

  • smukoo smukoo

    :-p Páči sa mi to s tým pomalým hrncom. Však za 6 hodín, by som asi vyjedol celú chladničku.. Udeľujem bod s vedomím, že nie všetci sú tak nenažraní ako moji traja chlapci a ja. Rišo z Prievidze :yes: ;-)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo