Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 653 kJ / 1 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,88 g |
Tuky | 109,71 g |
Vláknina | 4,52 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 7,91 g |
Sůl | 19,60 g |
Sacharidy | 23,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso v kapustě v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qGy
Moje poznámka
Vepřové maso v kapustě v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qGy
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 22 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno 4. 7. 2025 09:01
Meruňková buchta s drobenkou
Přidáno 3. 7. 2025 13:01
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákové placičky
Linova před 9 minutami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 37 minutami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 38 minutami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 50 minutami
Hamburgerové bulky
Ajfel před 50 minutami
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
smyslnaorchidej před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
hlavek.lukas před 1 hodinou
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
1anoli1 před 1 hodinou
Letní moučník
Marcela0123 před 2 hodinami
Tématické fráze:
kapusta recepty,
kapusta s vepřovým masem,
vepřové s kapustou,
vepřové maso s kapustou,
vepřová plec s kapustou,
recepty z kapusty,
vepřová plec v pomalém hrnci,
kapusta s vepřovým,
kuřecí maso v kapustě,
recepty kapusta,
kapusta s masem,
pomaly hrnec recepty,
vepřové maso recepty,
recepty z vepřového masa,
dušená kapusta v pomalém hrnci,
plec v kapustě,
recept kapusta,
krůtí maso v kapustě,
kapusta recept,
maso s kapustou
Suroviny:
plec vepřová,
kapusta,
slanina,
česnek,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
voda
Komentáře (9)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Brigit: Právě že jak budeš dělat v PH tak v té kuchyni nemusíš "šaškovat" vůbec