Vepřový perkelt
Perkelt je pokrm původem z Maďarska, ale našel si své místo i v naší kuchyni. Kostky vepřového masa restované na základu z cibule, s pořádnou dávkou koření od papriky, přes pepř až po chilli, pro milovníky pikantních jídel.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 595 kJ / 1 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,51 g |
Tuky | 56,93 g |
Vláknina | 20,82 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 3,61 g |
Sůl | 8,73 g |
Sacharidy | 83,22 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 7. 2023 08:37
28. 1. 2021 12:27
28. 1. 2021 11:39
17. 9. 2016 09:13
6. 3. 2013 19:05
20. 5. 2011 19:43
16. 12. 2010 16:05
14. 12. 2010 15:33
14. 12. 2010 15:23
Jenže upřímně - myslím, že to jsou fakt jen detaily v názvu a taky jak kdo to má vychytané z okolí a z rodiny,jak čemu říkali hlavní je, že je to dobré
14. 12. 2010 15:11
14. 12. 2010 14:44
14. 12. 2010 14:26
mohl by mi někdo vysvětlit, rozdíl mezi perkeltem a paprikášem prosímděkuji.
14. 12. 2010 13:58
9. 12. 2010 13:18
9. 12. 2010 12:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 2 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 3 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 3 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 5 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 5 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 5 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 5 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké knedlíky patří do české kuchyně. Jaká je jejich základní příprava
Jak zdravě zahušťovat? Jednoduchý způsob je rychlý a snadný, pomůže nám tyčový mixér nebo obyčejné sítko
Jaké jsou výhody vaření v tlakovém hrnci? Uvaříte v něm vývar, přílohu nebo omáčku - rychle a s minimálními náklady na energii
Další recepty
Tématické fráze: vepřový perkelt perkelt perkelt z vepřového masa vepřový perkelt recept madarsky veprovy perkelt vepřový perkelt recepty perkelt recept vepřový maďarský perkelt maďarský perkelt z vepřového masa recept na perkelt recept na vepřový perkelt perkelt vepřový perklet vepřový perklet veprovi perkelt recept perkelt recept vepřový perkelt recepty na maďarsky perkelt recepty veprovy perkelt veprovy perkel
Suroviny: plecko vepřové, tuk, cibule, česnek, protlak rajčatový, smetana zakysaná, paprika sušená sladká, sůl, vývar masový, mouka, chilli, pepř mletý, kmín mletý, voda
Vepřový perkelt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nzgD
19 názorů