Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí perkelt I.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Snadný

Přidat do oblíbených toprecepty.cz toprecepty.cz Přečíst komentáře 1

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 456 kJ /
1 304 kcal
Bílkoviny14,59 g
Tuky116,18 g
Vláknina12,22 g
Cholesterol 363 mg
Sodík 147 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy46,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí stehna vykostíme, naporcujeme, ochutíme solí a pepřem. Opečeme je v pánvi na oleji prudce z obou stran.

V hrnci rozehřejeme máslo, dozlatova osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme mouku, mletou papriku a krátce orestujeme. Krok 2: Přilijeme 500 ml vody nebo drůbežího vývaru. Krok 3: Zamícháme, vložíme kousky masa a 10 minut podusíme. Krok 4: Přidáme smetanu, necháme projít varem, dochutíme solí a pepřem.

Rajčata bez semen a vnitřku zbavené papriky, nakrájené na větší kostky, prudce a krátce orestujeme. Krok 5: Maso přeléváme omáčkou, pozor - maďarské omáčky nejsou vůbec husté.
Ozdobíme restovanou zeleninou. Krok 6: Jako přílohu zvolíme vynikající noky.

Zveřejněno 17. 2. 2008 13:09

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí perkelt I.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/69Q

Podobné recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí perkelt I.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/69Q

Marie

Tématické fráze:
perkelt z kuřecího masa, drůbeží perkelt, kuřeci perklet, perkelt z kuřat, perklet, kuřecí horní stehna, kureci stehna jako perkelt, maďarský perkelt, madarsky perkelt recept, kuřecí horní stehna recept, perkelet, kuřecí stehna horní, hovězí perkelt recept, kurací perkelt, kuřecí horní stehna recepty, recept na maďarský perkelt, kereci perklet, kuřecí perkelet, kuřecí perketl, kureciperkelt

Suroviny:
stehno kuřecí, olej, máslo, cibule, mouka hladká, paprika sušená sladká, smetana, sůl, pepř mletý, lusk paprikový, rajče, olej, smetana zakysaná

Přidat fotografie receptu