Česnečka s bramborami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 487 kJ / 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,66 g |
Tuky | 0,33 g |
Vláknina | 9,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podle chuti můžeme přidat sýr nebo uzeniny.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2013 15:18
dobré a zdravé![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
16. 2. 2011 16:30
Koouky, u nás jsou oblíbené hustější polévky, tak bych do ní dala buď kroupy i k těm bramborám, nebo opečený chleba a česneku zaručeně o dost víc, aby vynikl, je to přece česneková polévka
ale chápu, jestli jsi hodně chvátala a v tu chvíli ti stačila taková jeko teplá a vodová, pak je vše v pořádku
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
16. 2. 2011 14:38
Reny to plně chápu
já též málo solím a tu pastu nepoužívám vůbec.![:no: :no:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/29.png)
Dominikap někdy též přidám drcený kmín.
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:no: :no:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/29.png)
Dominikap někdy též přidám drcený kmín.
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
16. 2. 2011 14:18
Dneska jsem zrovna taky dělala tak přidávám foto
Akorát ještě přidávám drcený kmín a zdobím opraženým chlebem.
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
16. 2. 2011 14:18
Jani tak to verim,ja bych na takovou cesnecku chodila taky....ja kdyz uz si cesnecku nekde dala,tak dali do vyvaru nakrajenou sunku,syr,majoranku a cesnekovou pastu,nekde i opeceny chleba....![:-(( :-((](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/14.png)
![:no: :no:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/29.png)
....dovedes si predstavit tu chut?....no sila...ja ktera solim spise skromneji,a dostanu uz do slaneho vyvaru tu pastu????....jako by tem kucharum ruce upadli,kdyby meli dat ty 2 strouzky do talire rozmackany a cerstvy....
...Ja teda doma kolikrat delam moji rychlocesnecku...do talire naliju vyvar z kostky,do nej dam platek sunky a syra na maly kosticky,pridam trosinku kuskusu,neco zelenyho,majoranku a tak 2-3 strouzky cesneku....necham chvili odstat a bastim....je to behem 5-10 minut k jidlu a staci mi to...
kdyz ji delam i pro kluky,tak s brambory a uzenym,jako klasicky oukrop....![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-(( :-((](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/14.png)
![:no: :no:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/29.png)
![:-S :-S](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
![:-// :-//](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/8.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
16. 2. 2011 13:48
Jani,ale to už je opravdu speciál![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Já dělám klasiku česnečku nebo-li oukrop.Ale to by mělo býti dokonce když se vaří brambory,tak to slít a z té vody se to dělá.![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Já dělám klasiku česnečku nebo-li oukrop.Ale to by mělo býti dokonce když se vaří brambory,tak to slít a z té vody se to dělá.
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
16. 2. 2011 13:40
No, já pokud můžu, používám vývar
. My jsme v restauraci dělali česnečku "speciál". Do horkého vývaru se dala na nudličky nakrájená šunka, kupka nastrouhaného sýra, syrové vajíčko a až úplně nakonec, přímo na talíř česnek a opečený chleba
. Na tuhle česnečku chodilo hodně zákazníků právě k nám, nemohli si ji vynachválit
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
16. 2. 2011 13:25
Já dám vařit na kostky brambory osolené potom přidám česnek a majoránku,česneku toho poměrně dost,kápnu trochu oleje nebo dám lžíci sádla,když jsou brambory měkké dám vejce.Opět přidám ještě na závěr česnek a majoránku a odstavím.Je to též rychlé,jen bez masoxu![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
,ale každý děláme tu svou.![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
16. 2. 2011 13:18
Ano, souhlasím s Vámi, ale potřebovala jsem něco rychlejšího
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
16. 2. 2011 13:16
Ale jo, z masoxu taky dobrý, ale vývar je vývar
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Květákový steak
Přidáno před 9 hodinami
Pudinková buchta II
Přidáno před 11 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 17 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 18 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koláče s tvarohem a rebarborou
LucieLuckaLemurie uvařila před 5 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Poofy uvařila před 5 hodinami
Žampiony ve slanině, plněné nivou
misula29 uvařila před 6 hodinami
Lišky na slanině
Cejenka uvařila před 6 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Denade uvařila před 8 hodinami
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 9 hodinami
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 9 hodinami
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Pitr25g uvařila před 9 hodinami
"Pštrosí" vejce
veteran1974 uvařila před 10 hodinami
Banánová mramorová bábovka
JaninaZ. uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: česnečka s bramborem recept na česnečku s bramborem česnečka bez brambor česnečka s brambory recept česnečka s bramborem česneková polévka s bramborem česnečka z vývaru česnečka jak se vari kroupy česnečka recept recepty s bramborami česnečka bez vývaru recept na cesnecku česnečka z brambor česnečka s bramborem recept opečené brambory s česnekem čecnečka s bramborem česneková polévka s bramborami jak se dela cesnecka česnečka s opečenym chlebem
Suroviny: vejce, majoránka, pepř, masox, brambory, cibule, česnek, voda
Česnečka s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RL4E
10 názorů